WOW PARK Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvilket helt igennem fantastisk og gennemført oplevelse. Selv toiletterne var WOW. Mange fede oplevelser, maden ser lækker ud. Isen smagte godt. Kom i god tid. Vi kunne sagtens bruge hele dagen der... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk legeplads med aktiviteter til alle aldre. Man kan blive væk i skoven, tage en lur i en hængekøje, spille megafodbold under trækronerne, svinge sig i reb - og få brugt alle muskler i kroppe... Mehr ansehen

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Velkommen i WOW PARK – to lege- og forlystelsesparker i Skjern og Billund. Oplev det eventyrlige skovunivers med trætophytter, rutsjebaner, hængebroer, svævebaner, labyrinter, underjordiske huler og meget mere! I de kæmpestore skove er der seje udfordringer, sjove oplevelser og hygge for hele familien. Her kan I boltre jer sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden og med vandleg i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt – på et areal svarende til mere end 40 fodboldbaner.

Akzeptabel

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Meget ringe mad og service

Min familie og jeg besluttede os for en spontant første gang i wow park Billund I dag. Det var lige i vores ånd, udendørs, aktiviteter til alle størrelser og højt til loftet. Vi havde nærmest på forhånd aftalt vi ville købe årskort - det gjorde vi så ikke. Da mad og service virkelig var altoverskyggende for oplevelsen.. desværre. Vi betalte 435kr for 2 x nachos, en børneplatte samt en cæsar salat. Selvom det nærmest var de eneste tre valgmuligheder på menukortet (dvs.z meget simpelt for de ansatte) så ventede vi en time på vores mad (der var 4 familier i kø foran os). Vi var ikke de eneste som ventede meget længe . Da det endelig var klar, kom der Cæsar salat uden dressing og ost, en nachos m. Jalapenos som var bestilt uden. Samt stort set INTET OST på de 2 portioner nachos . Alle chips o bunden var knuste og uden ost (nok posen der var vendt i vejret). Grøntsagsstavene til børneplatten var meget tørre og ihvertfsld ikke skåret på dagen, eller opbevaret i vand og køl … ik engang ham på 5 ville spise det. Virkelig virkelig ringe. Et er ventetiden, og jeg er med på det ikke er en gourmet restaurant, men Nachos uden ost og Cæsar salat uden dressing og ost - det er sku en ommer . Og på ingen måde pengene værd.! Og når man kommentere det overfor personalet, på en pæn måde, får man bare at vide at det er sådan det er. Ellers tak til det en anden gang.

8. Juli 2026

Alt for dyre sodavand

Min datter på 11 år besøgte parken med ungdomsskolen, hvor de var 65 børn afsted. Hun syntes parken var fed, men hun var i chok over hun skulle give næsten 80 kr for 2 sodavand. Man kan næsten sige. “I stjæler fra børn” det er simpelthen ALT FOR DYRT!!!!

1. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

WOW Park i Billund er et fantastisk…

WOW Park i Billund er et fantastisk sted, som vi varmt kan anbefale 😊

Vi har nu holdt 2 x 11-års fødselsdag i parken for i alt 8 drenge, og det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut. Allerede ved ankomsten blev vi mødt utrolig venligt i receptionen, hvor vi både fik god hjælp ved køb af de "forudbestilte" billetter og en virkelig positiv overraskelse til fødselarerne — det gjorde dagen ekstra speciel.

Som familie har vi også tidligere haft årskort til WOW Park, og det har vi været utrolig glade for. Parken har så mange aktiviteter og oplevelser, at man sagtens kan besøge den igen og igen uden at børnene bliver trætte af det.

Selve parken er skøn med masser af sjove aktiviteter for børn i alle aldre. Der er god plads, flotte omgivelser og hele området er indbydende og velholdt. Medarbejderne er hjælpsomme, imødekommende og med til at skabe en rigtig god stemning.

Børnene havde fantastiske dage med masser af leg og oplevelser, og som forældre nød vi også atmosfæren og de gode faciliteter.

Vi kommer helt sikkert igen — og kan klart anbefale et besøg i WOW Park Billund! ⭐⭐⭐⭐⭐

7. Mai 2026
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fed park med plads til masser af leg

Vi har været i WOW Park i Billund to gange i foråret og har haft en rigtig god oplevelse begge gange. Det er skønt at parken er indrettet, så man kan tage forlystelserne i sit helt eget tempo og mønster.

Det eneste, vi har ærget os over, er afdelingen med vand. Anlægget kunne godt trænge til en kærlig hånd og en opgradering hist og her.

Udover det kan jeg helt klart anbefale parken!

25. April 2026

Wow park

Jeg og en veninde skulle i wow park. Vi var to voksne og 11 børn der skulle afsted. Fra ,morgenen af, ser jeg på facebook at der lige netop den dag er 40 kroners besparelse for hver billet, til de to parker. (det bliver altså til lidt når man er så mange afsted)
Da min veninde og jeg skal betale ved indgangen nævner jeg dette. Vedkommende der ekspederer os har intet hørt om denne facebook reklame. Børnene hiver i mig og vil gerne ind og lege. Jeg betaler den fulde pris og tænker at jeg finder reklamen senere og får mine for meget betalte penge retur. Men jeg skulle blive klogere :-( Selvom jeg kommer med reklamen på min mobil, nægter ekspedienten at udbetale mig de penge, ej heller hjælper det da jeg skriver mails til wow park.
Jeg fik at vide at systemet slet ikke kunne håndtere en refundering af beløbet. Men altså helt ærligt, hvis mælken er forkert prismærket, så kan kasse ekspedienten altså sagtens finde ud af at rette i prisen ved kassen. Den undskyldning holder ikke vand. Eller jeg kunne have modtaget et gavekort/tilgodebevis hvad som helst, men intet fik jeg og wow park fik en utilfreds kunde:-(

18. November 2024

Ingen hjælp at hente.

Ingen hjælp at hente.
Vi ville overraske vores børn og børnebørn så de kunne tage en tur i wow park, så vi købte 13 billetter til dem så de alle kunne få en tur samme derned. Men kunne jo ikke købe gavekort da vi ville gi alle en gave. Det er selvfølgelig svært at få det hele til og passe samme både med arbejde og børn og alt der skal passe samme og nu er datoen ved og løbe ud for at man kan komme derned og dårlig vejr. Fik ringet derned men de kunne ikke gøre noget de har jo fået penge så ret ligeglade var de.
Hvis de ville nu når de har åbet op for at man kan købe gave kort kunne de jo godt hjælpe med og forlænge de 13 billetter, men nej så penge de har fået og penge vi har tabt.
Kan ikke antog vi kommer der ikke kunne ikke finde på at smide penge efter dem igen.

11. September 2025

Fantastisk dejligt sted i Skoven ☀️✔️❤️

Fantastisk dejligt sted at bruge en go dag med familien. Dejligt befriende at være fri for konstant at stå i kø og lade sig fragtet i rutchebane med motorkraft som i de konventionelle sommerlande. Wowpark er et skønt opgør med tiden og tager dig tilbage til den primitive leg i skoven som i gamle dage. Her er du selv en vigtig del af oplevelsen og med til at gøre det hele lige så sjovt du vil - og tør. Bevægelse, frisk luft og Aktiviteter for store og små. Genialt.
Lækker mad, mulighed for bål, snobrød og skumfiduser.
Og mange gode steder at gøre hvil og slappe af.

De bedste anbefalinger

9. August 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Rigtig flot park med en masse sjove ting at prøve

Rigtig flot park med en masse sjove ting at prøve og bruge tid på.
Vi så ikke det store til personalet, men det ser vi også som et plus, da det hele føles lidt mere som en tur i skoven end en "rigtig" forlystelsespark.
Selv på en dag med høj solskin i Juli måned var der masser af plads på den gratis parkeringsplads og der var ikke trængsel i parken selvom der var ok mange på besøg.
Hvis der skal nævnes noget negativt, vil det være at det er lidt underligt at de deler parken op i 5 farver på kortet når det alligevel er de samme ting der går igen i samtlige områder, så der er "tarzanbaner", svævebaner og net imellem træerne med "rutschebaner" ned.
Det kunne have været et nice touch at have en slags tema i hvert område så man nemt kunne kende dem fra hinanden.

Alt i alt en super park der var pengene værd for en hel dag.
(Vi benyttede os ikke af mad i parken, så det kan ændre lidt på oplevelsen afhængigt af pris/kvalitet hvis man går op i den slags)

14. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi holdt firmafest i parken i Billund

Vi holdt firmafest i parken i Billund, og det var så enormt gennemført, personalet var helt fantastisk hjælpsomme, og havde styr på det hele - der manglede intet. Bl.a. havde jeg glemt at der var en glutenallergier til frokost, og vupti havde de fremtryllet ekstra mad :-) Det kunne ikke have været bedre. Har ikke en finger at sætte på noget overhovedet.

28. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vores familie på 14 personer var for første gang i parken i Billund og havde en rigtig dejlig og sjov dag med super aktiviteter for alle aldre. Uheldigvis blev et af børnene stukket 2 steder af en hveps, hvilket førte til smerte og gråd. En ung pige fra personalet var lynhurtig henne med hjælp, fik giften suget ud af stikkene og kom is på de smertende steder. Barnet fik slushice af personalet så alt blev godt igen.
Stor tak til personalet for hurtig indsats og super service 👍😊

15. Juni 2025

WOW Park Billund

Vi var en gruppe på 4 voksne, en dreng på 2 år (+ en lille hund) og vi havde allesammen en skøn dag! Dejligt koncept og med flot solskinsvejr var det en virkelig lækker oplevelse. Parken er stor, og vi nåede ikke det hele på én dag. Vi kommer gerne igen!

24. Mai 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Billund park fantastisk, men maden frygtelig

Vi var i Billund. Familie på 4 (børn på 2 år og knap 1 år). Det var en helt fantastisk oplevelse, og der er virkelig aktiviteter til alle aldre. Skøn park og varm anbefaling, men HOLD JER FRA Madladen. Vi gav +300 kr. for 2 voksne menuer, men maden (foldie/pizza, burger, kartoffelbåde) var alt uspiselig og smagte simpelthen så kvalm. Vi måtte smide det ud, trods vi bestemt ikke er kræsne, og ærge os over de mange spildte penge. Det var første og sidste gang.

2. November 2024

Tag egen madpakke med

Tag egen madpakke med.
Vi havde tænkt vi ville støtte med at købe mad på stedet men måtte bruge 1 time I alt på at købe mad, 20-30 min kø. Og herefter samme før maden var klar.
Det ødelagde hele oplevelsen

31. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

kanon god service og fed park.

Vil bare lige fortælle, hvilken fantastisk service vi har fået fra Wow Park Billund. Hurtig og tilfredse service. Både over telefon og mails. samt da vi mødte ind i wow park, og der var fejl i billetterne ( vores skyld ) så fik vi god service og vi fandt en super god aftale, så vi kom ind alligevel.
Vil bare lige fortælle Alle, hvilken kanon god oplevelse vi har har. kommer helt snart igen.
Tak til personalet og tak til ledelsen ( Morten )

21. August 2024

Wow park service info

Wow park manglende god service information man oplyser ikke at køb af billetter i skranken er 30dkr dyrere en v køb på nettet.
Det ville være klædeligt at komme med denne oplysning før evt køb

11. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr