Min familie og jeg besluttede os for en spontant første gang i wow park Billund I dag. Det var lige i vores ånd, udendørs, aktiviteter til alle størrelser og højt til loftet. Vi havde nærmest på forhå... Mehr ansehen
Min datter på 11 år besøgte parken med ungdomsskolen, hvor de var 65 børn afsted. Hun syntes parken var fed, men hun var i chok over hun skulle give næsten 80 kr for 2 sodavand. Man kan næsten sige. “... Mehr ansehen
Hvilket helt igennem fantastisk og gennemført oplevelse. Selv toiletterne var WOW. Mange fede oplevelser, maden ser lækker ud. Isen smagte godt. Kom i god tid. Vi kunne sagtens bruge hele dagen der... Mehr ansehen
Fantastisk legeplads med aktiviteter til alle aldre. Man kan blive væk i skoven, tage en lur i en hængekøje, spille megafodbold under trækronerne, svinge sig i reb - og få brugt alle muskler i kroppe... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Velkommen i WOW PARK – to lege- og forlystelsesparker i Skjern og Billund. Oplev det eventyrlige skovunivers med trætophytter, rutsjebaner, hængebroer, svævebaner, labyrinter, underjordiske huler og meget mere! I de kæmpestore skove er der seje udfordringer, sjove oplevelser og hygge for hele familien. Her kan I boltre jer sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden og med vandleg i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt – på et areal svarende til mere end 40 fodboldbaner.
Havremarken 15, 7190, Billund, Dänemark
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
virkelig virkelig shiteeee park
virkelig virkelig god park, men lav nogle vilde ting <3 :D
Rigtig fint sted
Rigtig fint sted. Mega gode aktiviteter til alle aldre. Pæn og velholdt. Utrolig flink og serviceminded personale
Fantastiks park
Fantastiks park
Hygge og fælles leg for hele familien - vi havde en super dag alle fem 👌
Alle havde fået sig rørt og grint - kan klart anbefales
God park men dårlig service
Rigtig dejlig park med masser af leg og hygge. Hvis jeg skal derned igen, bliver det med madpakke og drikkevarer. Man kan sagtens bruge flere timer dernede.
Men servicen er dårlig dernede. Laaaaaange køer til isbod og til indgangen. Og da man endelig kom til, skulle man betale ekstra for en fuldt betalt voksen, da jeg havde en fribillet. Trods der står på billetten, at der bare skal betales for 1 fuld betalt. (Billetten var på tilbud ind til 31/7 til 165,-) dog fuld betalt.
De forlangte 20,- (trods jeg havde billetterne i hånden). Jeg var meget utilfreds, da det ikke står skrevet nogen steder!
De virkede ikke som om de vidste ret meget i indgangen og de var enormt langsomme.
Men selve parken var super god.
Fantastisk dag
Jeg havde en vidunderlig dag med børnebørnene på 5 og 8 år og deres mor, min datter i Wow Park i Billund. Fantastisk sted hvor drengene udfoldede sig fuldt ud i alle de fine udfordringer. De fes ind og ud, op og ned, blev væltet omkuld af kæmpe bolde i net i træerne. Jeg blev lokket med i en labyrint, lidt grænseoverskridende da jeg har minus stedsans. Men drengene passede på mig, så det lykkedes mig at komme ud igen uden sår på sjælen!
Jeg elsker, at der ikke er noget optrækkeri. Okay, man kan købe en is og en burger, hvis det skal være. Men konceptet lægger op til, at man medbringer mad og drikke, idet der er masser af borde/bænke, bål hvor man kan lave popcorn og stege pølser el.lign. Man føler sig ikke tvunget til at købe en masse crap til ungerne, de gider ikke spørge. De vil hellere lege og udfolde sig.
Alt, eller det der kan lade sig gøre, er lavet af træ. Det er gedigent og trygt og smukt. Selv toiletterne er rettet på folk i forskellig størrelse, med låse og alt andet i træ. At se de små børn der opdager, at der er toiletdøre i deres størrelse, er en oplevelse.
Jeg tænker, at det ikke er billigere at komme i Wow park end det er at komme i Zoo eller Sommerland, men det er så meget federe. Børnene får lov til at bruge deres krop og udfolde sig og de griner og hygger. Og de plager ikke om alt muligt fis.
Faktisk måtte jeg bede om lov til at give en is til sidst. Det accepterede de så.
Derudover synes jeg, at der er lagt en kæmpe stor opfindsomhed i de forskellige udfordringer, det er sgu et fedt koncept. Tak for en pragtfuld dag til jer, der har gjort Wow Park.
Hyggelig og sjov park
Hyggelig og sjov park fyldt med kreativ og udfordrende leg.
Vi havde en virkelig dejlig
Vi havde en virkelig dejlig, sjov og god dag i Wowpark ved Skjern. Stedet var godt besøgt uden at virke overfyldt og det var nemt at komme rundt og prøve alle tingene.
Vi oplevede også nogle dygtige og kompetente unge mennesker som arbejder der som var fyldt med smil og glæde og var gode til at snakke med både børn og voksne. Vi havde en virkelig dejlig dag og kommer klart igen - og nok endda med sæson kort! Tak for alle i wowpark - Skjern!
Parken i Billund er virkelig dejlig, men dårlige service.
Parken i Billund er virkelig dejlig og kan sagtens besøges flere gange. Dog er der tendens til kun, at være helt unge mennesker på arbejde i weekender / sommerferie. Vi har blandt andet stået 45 minnuter i kø for, at få en soft ice. Det er ikke godt nok, særligt for turister. Vi har spurgt to ansatte ( unge) om det ikke er muligt at få flere folk til is huset. Det er desværre ikke muligt. Det er en ommer.
Høje billet priser wow park skjern.
Høje billet priser wow park skjern.
Vanvittig høj pris for børnebiletter 199kr
En høj pris for at komme stor skov legeplads.
Til sammenligning koster det kun 115kr for børn i Jyllands park zoo. En anden men absolut ikke ringere oplevelse for børn
RINGESTE iskaffe EVER
Selve arken var i orden. Men den iskaffe man kan købe var den værste jeg nogensinde har smagt i min hele eksistens. Forventer ikke særlig meget for et cafeteria i en forlystelsespark bestyret af teenagere men standarden for deres iskaffe er hjernedødt tabt på jorden. Oven i det koster det 40kr for en LILLE. Iskaffen var så dårlig at jeg bliver nød til at skrive en novelle på trustpilot.
Parken i Skjern var en virkelig sløv…
Parken i Skjern var en virkelig sløv oplevelse.
Parken rummer ikke det helt vilde og pris og aktiviteter hører slet ikke sammen.
Krea værkstedet trænger til en seriøs opdatering og genopfyldning. Vi måtte samle ting op fra gulvet bare for at lave lidt.
Ungerne var underholdt i en time.
Brug jeres penge andre steder som f.eks sommerlande eller noget i den stil.
Har i dag besøgt parken i Billund og…
Har i dag besøgt parken i Billund og det var en stor fornøjelse for både voksne og børn! Der er rigeligt med aktiviteter til at udfylde hele åbningstiden. Toiletterne var rene og pæne. Flinkt personale. Dejlig mad i caféen og til rimelige penge. Det var klart køreturen fra Fyn værd!
Fantastisk naturlegeplads
Fantastisk naturlegeplads. Mange aktiviteter over et stort område. Man får brugt kroppen på en sjov måde. Dejlige omgivelser med træer, sø og vildeblomster. Kan klart anbefales.
Wow park er god
Wow park er god, men restauranten er virkelig sløv. Vi gik derind efter det værste rykind. Ingen kø, men vi ventede 30 min på maden. Man får ikke meget for pengene heller. Sølle🙄
Det er et fantastisk sted
Det er et fantastisk sted, og et godt koncept. Der er noget for alle aldre. Sjove forlystelser, der gør at man får rørt sig. Det er bestemt ikke sidste gang, vi kommer forbi
Dejlig aktivitets og oplevelsespark for…
Dejlig aktivitets og oplevelsespark for hele familien. Wow park skaber rum for store som små kan være aktive i naturen sammen! Bestemt et anbefalelsesværdigt sted! Vi kan komme igen og igen!
WOWPARK med 33 unge mennesker - Perfekt
Jeg var i går i WOWPARK med 33 elever fra ungdomsuddannelsen EUD/EUX, jeg vil gerne sige tak for en super dag. De to instruktører var virkelig gode, glade, dygtige og fuld af god energi, de var med til at dagen blev rigtig god. Det ”kørte” også bare i "madladen/cafeteriet", så det var også perfekt. Alt i alt en rigtig dejlig dag, hvor jeg er glad for at jeg ofrede det som legeinstruktørerne koster.
Møde og leg i WOW-park kan kun anbefales
Jeg valgte i tirsdags at holde møde for 25 medarbejdere i WOW-park i Skjern. Den service jeg/vi fik fra jeg kontaktede WOW-park, til vi afsluttede dagen er helt exceptionelt og bare WOW!
For at ridse op:
- Fedt mødelokale i lækre og hyggelige omgivelser.
- God og professionel service fra start til slut.
- Lækker grillmad + tilbehør, hvor vi selv skulle grille kødet (fantastisk og hyggeligt!)
- 1,5 times leg i parken med instruktør som kun gjorde oplevelsen endnu bedre, og hvor vi kom hele vejen rundt, men alligevel med god tid til hver aktivitet.
Skal man afholde et møde et anderledes sted end et lokale med kedelige hvide vægge, og hvor mad, drikke og service er i top - så kan jeg kun anbefale WOW-park i Skjern. Tusind tak for den gode oplevelse - især tak til Ariel og Aage.
Wow park Skjern & Billund er WOW
Wow park både ved Skjern og Billund er begge overordentlig fantastiske steder. Fyldt med nærvær, energi, sammenhold og masse af grin og udfordringer.
Mangler man en anderledes oplevelse store som små så pak madkurven og oplev stederne.
Det er bare WOW 🥳🥳😎😎
Fed park, hvor man faktisk siger WOW flere gange….
Super fed oplevelse at besøge WOW Park Billund. Vi sagde helt naturlig WOW flere gange i parken, fordi den simpelthen er fed. Det er virkelig fedt bygget op med mange forskellige udfordringer for hele familien og et godt flow imellem aktiviteterne. Parken er bygget i naturlige materialer og der er tænkt over tingene og lavet mange sjove løsninger. Jeg tænker sagtens at vi kan findes i WOW Park en anden gang.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.