WOW PARK Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min familie og jeg besluttede os for en spontant første gang i wow park Billund I dag. Det var lige i vores ånd, udendørs, aktiviteter til alle størrelser og højt til loftet. Vi havde nærmest på forhå... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min datter på 11 år besøgte parken med ungdomsskolen, hvor de var 65 børn afsted. Hun syntes parken var fed, men hun var i chok over hun skulle give næsten 80 kr for 2 sodavand. Man kan næsten sige. “... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvilket helt igennem fantastisk og gennemført oplevelse. Selv toiletterne var WOW. Mange fede oplevelser, maden ser lækker ud. Isen smagte godt. Kom i god tid. Vi kunne sagtens bruge hele dagen der... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk legeplads med aktiviteter til alle aldre. Man kan blive væk i skoven, tage en lur i en hængekøje, spille megafodbold under trækronerne, svinge sig i reb - og få brugt alle muskler i kroppe... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Velkommen i WOW PARK – to lege- og forlystelsesparker i Skjern og Billund. Oplev det eventyrlige skovunivers med trætophytter, rutsjebaner, hængebroer, svævebaner, labyrinter, underjordiske huler og meget mere! I de kæmpestore skove er der seje udfordringer, sjove oplevelser og hygge for hele familien. Her kan I boltre jer sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden og med vandleg i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt – på et areal svarende til mere end 40 fodboldbaner.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Alt for dyrt

Alt for dyrt, både indgangen, ifht hvad man kan “opleve” og maden, 495kr for noget der mest af alt minder om 4 fryse pizzaer, meget sparsomt udvalg af mad. Ingen opsyn i parken. Ville ikke anbefale det til andre.

4. August 2024

Fantastisk park

Fantastisk park! Vi besøgte WOW Park i Billund, og det var gennemført og sjovt. Det er tydeligt, der er gjort mange tanker om layout og funktion, og det indbyder til ar bruge faciliteterne. Vi kommer helt klart retur. Vi bor to timers kørsel fra parken og overvejer endda er årskort.

28. Juli 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Superfin park og mange sjove og…

Superfin park og mange sjove og spændende tiltag. Dog er ventetiden hos Madladen under al kritik. Min datter og jeg ventede i over en time i kø. Da vi langt om længe nåede frem til betjeningen, var der to kasser og to medarbejdere, der sporadisk kunne betjene kunder, fordi de tydeligvis også skulle håndtere andre opgaver. Den ellers søde og servicemindede unge dame, der betjente os glemte under bestillingen at give os en (elektronisk) brik. Gårsdagens besøg var mit første, så jeg var ikke klar over, at jeg skulle andet end blot stille mig det sted, jeg blev anvist og vente på maden. Efter et stykke tid går det dog op for mig, at alle andre har en brik, og jeg påpeger det over for en medarbejder, som derefter retter op på fejlen og udleverer en brik. Jeg går derefter ned til et bord og venter, men kan efter en halv times ventetid konstatere, at medarbejderen må have knyttet det forkerte nummer til den brik, vi fik udleveret. Maden står nemlig klar i udleveringen, men brikken har ikke givet lyd fra sig. Jeg giver ikke medarbejderne skylden. De var tydeligt underbemandede og stressede, men samlet ca. to timers ventetid på mad, hvor man reelt ikke har andre muligheder, hvis man ikke har medbragt hjemmefra, er langt fra optimalt. Eneste minus ved WOW Park i Billund, men også et stort et af slagsen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis man kunne give 0 stjerner

Hvis man kunne give 0 stjerner, havde jeg gjort det.

Mig og 2 børn, var i den i Skjern, og aldrig har jeg oplevet en legeplads som denne. Der manglede virkelig sikkerhed. Vi kunne ikke se hvor aktiviteterne var henne, folk gik hen over aktiviteter, og de kikket ikke engang sig for. Så det var mig og mine børn der skulle hele tiden kikke om der kom nogen. Der er en ommer. Og det er mega dyrt.

Det var første og sidste gang vi kom der.

26. Juli 2024

Middelmådig oplevelse i Billund

Havde hørt så meget godt om parken i Billund, men vil ærlig indrømme jeg blev lidt skuffet.
1. At have 1 toilet i hele parken, er fuldstændig sindsygt, der er langt til et wc, når man står i den ene ende af parken.
2. Der var jo nærmest ingen medarbejder i parken at se/spørge. De udlevere et kort hvor de ønsker man skriver om den gode oplevelse med en medarbejder, men da ikke muligt med den lille mænge.
3. Mange gentagelser af de samme ting, bare forskellige steder
4. Skiltning i parken er elendig
5. At have et kort man udlevere ved indgangen, uden at få det opdateret med den “største forlystelse” (Giganten) er amatøragtigt
6. Sindsygt lang kø og ventetid hos det ENE madsted - desuden noget kedeligt menukort
7. Prisen for entre er alt for høj. Der burde være børne og voksen priser!

Alt i alt en middel oplevelse.
Dog hyggede min dreng på 4 år sig, hvilket var det vigtigste!

24. Juli 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi havde en skøn dag i Wow parken i…

Vi havde en skøn dag i Wow parken i Skjern. Vi var 2 voksne, en søn på 10 år og en teenager på 15 år (og hun er ikke altid nem at gøre tilfreds) Vi fik alle masser af frisk luft, rørt os og luftet det indre legebarn som netop er parkens hensigt. Det er en smuk skov, med masser af plads til at udfolde sig. En anden gang tager jeg mad med hjemmefra, da udvalget er minimalt. Men det vi fik, smagte ganske fint. I bund og grund var vi fascineret over enkeltheden i forskellige aktiviteter og vi havde en dejlig dag sammen med gode grin.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kan vi snakke lidt om køen og ventetiden til at købe og få udleveret mad? …

Lækker og sjov park for børn i alle aldre!
Men kan vi snakke lidt om køen til Madladen i Billund? Det er under al kritik, at man skal stå i kø i over en time for at købe mad - særligt når det er det eneste sted i hele parken der sælges mad.
Fair nok, hvis det er et aktivt valg at der skal være meget begrænsede madmuligheder, men så informér i det mindste om, at der skal forventes over en times kø til at kunne købe mad OG derefter over 30 minutters ventetid på at maden er færdig.
Særligt når parken henvender sig til børnefamilier.

Wow en fed oplevelse.

Wow en fed oplevelse.
Tusind tak for det.
Vi har besøgt jer i Skjern 2 gange i denne uge og det ville datteren på 7 år hellere end i Legoland.
Plads til fantasi og leg mellem børn og voksne. Sødt personale.
Vi mangler jer på Sjælland.

19. Juli 2024

Øv en skuffende dag

Synes navnet giver et forkert billede af hvad du får . Det skulle hedde Danmarks største legeplads . For så kunne vi ha sparet vores penge . 4 voksne og 2 på 14 år var vi . Og det var noget skuffende.
Det er jo bare en stor legeplads . De fleste legepladser var der gentagelser af.
Sikkert fedt og ligegyldigt når man er 6-8 eller 10 år. Men når man kommer næsten 6 voksne så var det meget skuffende. For lidt personale . For lidt skilte . Øv vi brugte vores sparepenge på det .

12. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling af fed bevægelse og natur

Min 9-årige søn eeelsker WOW-Park, og har gjort det siden han var 4. Både for de fede, større forlystelser, som fx
rutsjebaner, hængebroer og kæmpeslynger, der udfordrer mod og rykker grænser, så selvtilliden vokser, og for de “mindre” forlystelser som fx gangbaner, der kræver styrke og balance og labyrinter, som udfordrer hjernen. Men også klappegeder og bålplads er et hit, og indimellem bruges der også lige tid på at søge efter
smådyr og sommerfugle og insekter i de skønne naturomgivelser.
Han har allerede været afsted 2 gange i Parken i Skjern i denne uge og kunne nemt bruge mange timer derude. Og så er det hyggeligt, at der må komme hunde med ☺️

29. Juni 2024

Skøn park i Billund

Var i parken i Billund, mor+ drenge på 12 og 16 år. Parken er super fin til folk i alle aldre som kan lide at være fysisk aktive eller blot nyde den skønne natur, som parken ligger i. Dejligt med en udflugts mulighed, hvor ikke alt er automatiseret. Man kan have madpakke med, men det er også muligt at købe mad der, det gjorde vi dog ikke. Kunne se at madpriserne er nogenlunde de samme som i andre kendte forlystelsesparker. Havde parken haft flere toilet faciliteter spredt rundt i parken, (som er ret stor), så havde den fået 5 ⭐️

26. Mai 2024

Dejlig dag i Wow Park Skjern

Vi havde en dejlig dag i Wow Park i Skjern. 3 børn alderen 5-8-12, der syntes det var sjovt. Der er mange forskellige ting at prøve, gode forhindringsbaner, så det kan klart anbefales.

12. Mai 2024

Fantastisk sted

Fantastisk sted
Vi var her med 2 drenge på 5 år. Vi fik meget mere ud af det, end vi troede. Skønt med net, når man klatrer opad og genialt med rutsjebaner lavet af presenning, så det ikke gik for vild ned igen. Børnene havde en fantastisk tur. fik udfordret dem selv og fik styrket deres selvtillid. Flotte faciliteter med bålsteder med stole og liggestole lavet af træ. Vi er fan af stedet.

13. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Skuffende

Skuffende, når man ser på den høje pris. Vi var i Skjern. En rigtig tam oplevelse. Billederne i reklamerne for wow park må være taget i Billund, men det glemmer de at informere om. Svævebanerne var tamme, og der var ikke meget træklatring over det. De store rutchebaner i trætoppen, kunne man ikke rutche i, men man måtte møve sig ned igennem.
Voksne burde være gratis, da der ikke er mange aktiviteter til dem.
Vi kommer ikke igen

9. September 2023

Ok oplevelse

Vi var i Skjern
Fint sted, flot natur og gode aktiviteter
Ærgerligt, at der i shoppen ikke var voksne ansatte til stede, kun unge mennesker. Der var ikke styr på det, de farede rundt mellem kunder og butik, og kunne ikke overskue ansvaret.

1. August 2023

Few things are great

The 3 Big roller coasters are great
The other activities are not really good and very similar
No staff to help and supervise when accidents happen and they do

28. Juli 2023

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr