Min familie og jeg besluttede os for en spontant første gang i wow park Billund I dag. Det var lige i vores ånd, udendørs, aktiviteter til alle størrelser og højt til loftet. Vi havde nærmest på forhå... Mehr ansehen
Min datter på 11 år besøgte parken med ungdomsskolen, hvor de var 65 børn afsted. Hun syntes parken var fed, men hun var i chok over hun skulle give næsten 80 kr for 2 sodavand. Man kan næsten sige. “... Mehr ansehen
Hvilket helt igennem fantastisk og gennemført oplevelse. Selv toiletterne var WOW. Mange fede oplevelser, maden ser lækker ud. Isen smagte godt. Kom i god tid. Vi kunne sagtens bruge hele dagen der... Mehr ansehen
Fantastisk legeplads med aktiviteter til alle aldre. Man kan blive væk i skoven, tage en lur i en hængekøje, spille megafodbold under trækronerne, svinge sig i reb - og få brugt alle muskler i kroppe... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Velkommen i WOW PARK – to lege- og forlystelsesparker i Skjern og Billund. Oplev det eventyrlige skovunivers med trætophytter, rutsjebaner, hængebroer, svævebaner, labyrinter, underjordiske huler og meget mere! I de kæmpestore skove er der seje udfordringer, sjove oplevelser og hygge for hele familien. Her kan I boltre jer sammen hele dagen – i trækronerne, i skovbunden, under jorden og med vandleg i sikre og smukke rammer. Her er masser af plads, frisk luft, højt til himlen og fuglefløjt – på et areal svarende til mere end 40 fodboldbaner.
Havremarken 15, 7190, Billund, Dänemark
- +45 333 22 000
- info@wowpark.dk
- wowpark.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Vi var i Skjern og det var et kort…
Vi var i Skjern og det var et kort visit. Det er en stor legeplads som ikke helt fungerede optimalt, og det var slet ikke en sammenhængende “park” som gav en wow-følelse ligesom vi havde regnet med. Lidt skuffende oplevelse og vores børn ville gerne ret hurtigt hjem igen.
Virkelig dårligt mad!!!
Det fedeste i wow park er hængebroerne…
Det fedeste i wow park er hængebroerne i 14 meters højde. Okay oplevelse, ingen mennesker i dag, og vi har været aktiv og nydt naturen. Synes der er for alt mange af de samme aktiviteter, men det er jo en smags sag. Alt i alt, en god oplevelse.
Kedeligt
Var i wow park i Skjern og må sige at keg blev svært skuffet over udvalget. 7-8 svævebaner og 3-4 klatrestativ i træer, man kunne ikke rutsje i rutchebanerne.
Alle naturlegepladsen kan det samme og der er det vel og mærke gratis at opholde sig.
De to stjerne er fordi vi havde godt vejr.
Kedelig kedelig park
God service og dygtige service…
God service og dygtige service medarbejdere
Vi var afsted en lørdag
Vi var afsted en lørdag, hvor der var mange mennesker, og grillstedet ved skovløberhytten var noget af en dårlig oplevelse. Man skal huske selv at have grillkul med og optænding. Det koster 70 kr at købe i parken, så er det vist også betalt! Derudover så er der kun plads til, at 4 familier kan grille ved grillen. Der var til at begynde med også kun 1 grillstarter? Jeg spurgte efter hjælp til optændingen 2 gange, uden at der kom noget personale? En anden gæst fandt heldigvis en grillstarter mere, men der var også kun plads til at 2 grillstartere kunne stå og blive varme. Nogle skulle f.eks. grille til 25 personer, så der blev en længere og længere kø af ventende. Enten skal der etableres flere grillere eller en gasgrill ville heller ikke uvelkommen. Og mere personale. De få, jeg så, havde rigeligt at lave.
Wow Park er virkelig et dejligt sted
Wow Park er virkelig et dejligt sted, hvor man både kan være aktiv og nyde naturen i smukke omgivelser. Det er nu 2. gang vi har besøgt Wow Park Billund, selvom vi bor 3 timers kørsel derfra. Vi har 4 børn i alderen 2-7 år og de er alle underholdt. Der er plads til både store og små, tramplinnet i alle højder og størrelser, masser af aktiviteter der udfordrer motorik og balance og samtidig plads til hygge. I parkens midte finder man et fint mad hus, lækker isbutik, stor flot toiletbygning, bålsteder, mulighed for at grille egen mad, masser af bordbænke sæt og legepladser til både store og små. Her emmer virkelig af hygge og idyl og man kan snildt bruge en hel dag. Vi har begge gange været der fra 10-17 og endnu ikke nået hele parken igennem.
Som børnefamilie, kunne man godt ønske toiletter i enderne af parken, så man ikke skal løbe retur til midten, når ens barn pludselig skal tisse. Skiltene ved trampolin nettene kunne evt være oplyst bedre med vægt og gå igen længere oppe i træerne, så man ikke skal huske hele tegningen nede ved bunden af tramplinen.
Det er en super gennemført Park og vi kommer helt sikkert igen!
En helt igennem fantastisk oplevelse
En helt igennem fantastisk oplevelse. Venligt og hjælpsomt personale.
Selvom vi var afsted som en lille småbørns familie, var der masser af leg og udfordringer til de små også. Andre besøgende var så søde og alle var gode til at vise hensyn. Vi kommer helt klart igen og vi vil anbefale parken til alle andre.
Sjov for store og små
En sjov forlystelsespark for både store og små ala en kæmpe luksus naturlegeplads. Der er mulighed for at komme op i højden, svæve gennem luften, løbe i labyrinter, kravle i jordhuler, rutsje, balancere, klappe geder og slappe af. En skøn park med plads til alle og så har de det lækreste udvalg af mad, hvor fx pommes er skiftet ud med kartofler og de lavet en møg lækker salat! Tak for en dejlig dag. :-)
Fantastisk sted til både børn og…
Fantastisk sted til både børn og barnlige sjæle.
Masser af plads, selvom der er mange mennesker og god plads til at spise medbragt mad
Super positiv
Super positiv
Ungerne og jeg havde glædet os til en super dag i wow park men må indrømme at jeg var lidt nervøs for hvad mine børn på 4år og 7år kunne prøve. Må sige at mine bekymringer blev gjort til skamme. Hold op en fed dag mine børn har haft. Der har været fuld fart på fra start til slut. Hel sikkert et sted vi vil besøge igen
Vi havde nogle fantastiske timer i…
Vi havde nogle fantastiske timer i WOW-park hvor både store og små fandt nogle mini-oplevelser som passede til deres temperatur og ikke mindst motorisk kunnen.
Og vi kunne sagtens have brugt længere tid - havde vi ikke haft den lange køretur forude.
Vi fik ikke testet mad/drikke mulighederne ud da vi madpakke med og ikke mindst dej så vi kunne lave snobrød ved de klargjorte bålstedet, hvor der også var grene til snobrødet!
Eneste kritik jeg har er indgangsprisen, idet det ret hurtigt løber op for en familie med et par børn. Måske indfører en familiebiler hvor man får lidt rabat.
Deres mad er uspiseligt det smager af H…
Deres mad er uspiseligt det smager af H til og er pisse dyrt
Et super fedt sted, men dyrt.
Et dejligt sted med rigtig mange ting at lave sammen med sine børn.
Det eneste minus er at deres mad, is og drikkevarer er alt for dyre.
F.eks koster en lille kaffe latte 37kr, som man selv skal tanke i en automat, det tangerer tyveri.
Man kan selvfølgelig bare lade være med at købe noget og selv tage med næste gang.
En oase for børnefamilier
WOW PARK lever op til navnet, det er WOW!
Parken har rammerne til en unik dag for enhver børnefamilie og bestemt et besøg værd og kan på det varmeste anbefales.
Skal helt sikkert besøges
Har været på besøg i WOW Park udenfor sæsonen og den ser så spændende ud, så den skal helt sikkert besøges flere gange fremover..
Og ekstra ros til tanken om at det er så bæredygtigt:-)
Vi har idag været i parken i Billund.
Vi har idag været i parken i Billund.
4 voksne. En på 12 og en på 2,5.
Vi synes det var et fantastisk ophold. Ingen kø og rigtig flot kvalitet.
Vi brugte 5 timer i parken før vi til sidst simpelthen var så trætte at vi ikke kunne mere. Der er rig mulighed for at bevæge kroppen. Dejlige omgivelser og fantastisk at se hvordan der er blevet passet på naturen trods de mange aktiviteter. Der er en del gentagelser i parken, men det gjorde ingenting.
Den lille på 2,5 var vild med gederne i parken, som bare så ud til at have et fantastisk dyreliv lige der. Fantastisk dag! Vi kommer gerne igen.
En helt fantastisk familiedag
En helt fantastisk familiedag med masser at udforske for store og små. Fedt med mulighed for at gå samlet og have barnevogn og klapvogn med rundt.
Rigtig hyggeligt at kunne sidde overdækket og spise sin medbragte mad.
Børnene tumlede afsted i alderen 2,5 til 6 år. De voksne blev også udfordret 😀
We had an amazing time in Wow park
We had an amazing time in Wow park, Skjern. We spent the whole day there, and the kids loved it! They didn’t wanna go home. We especially enjoyed the maze, which we went through approximately 15 times.
Definitely worth visiting!
Skøn dag!
Vi var afsted to voksne og to piger på 3 år og 6 år - vi hyggede os alle sammen i de mange aktiviteter! Hvis man som os er til leg, hop og sving så er det helt sikkert et besøg værd 👌🏻
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.