Heb twee keer besteld bij retourtje.nl heb goede ervaringen gehad.Tweede keer Donderdag besteld en Maandag ontvangen.1e keer verzwaar vest om mee te sporten en 2e keer een hoes met toetsenbord voor... Mehr ansehen
Het feit dat je op geen enkele plaats een review kan achterlaten zegt genoeg. Dit bedrijf doet aan afzetterij, ze verkopen producten met misleidende foto's en beschrijving. Ze weigeren verantwoordelij... Mehr ansehen
Snelle levering beloven, maar het pakket komt pas na 2 weken aan. Bij levering bleek de zending ook nog eens onvolledig én beschadigd. Pas na ettelijke telefoontjes werd de levering compleet gemaakt,... Mehr ansehen
Besteld, betaald, 2 maal verzendlabel ontvangen maar nog steeds niks ontvangen. Meermaals contact gehad per mail en telefoon met een aan de telefoon amper te verstaan vertegenwoordigster. Bedrijf... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Trampoline gekocht via AP-onderdelen...
Trampoline gekocht op 27/03/2020. Na 10 dagen mogen ontvangen, dus verzenden na 2 tot 3 werkdagen klopt niet. Op 30/04/2020 tot de ontdekking gekomen dat de lasnaad van de poot van de trampoline gescheurd is. Diverse keren geprobeerd om contact op te nemen ; via mail ; daar reageren ze zelfs niet op. Telefonisch ; ofwel krijg je het bandje dat ze niet bereikbaar zijn wegens Corona, ofwel is het te druk en moet je na 10 minuten opnieuw proberen (gedurende de hele dag) en wordt er weer afgelegd. Tenzij je voor de optie kiest dat je wil bestellen, dan krijg je wel iemand aan de lijn, maar 4 weken, vele mailtjes en telefoontjes later zijn we nog steeds niet tot een oplossing gekomen alsook mijn geld niet terug. Dus aub, BESTEL ER NIET !!! Dit zijn oplichters !!!
zwembad
Op 9 mei zwembad besteld, volgens site uit voorraad leverbaar. Het is nu 27 mei, nog niks ontvangen. ze reageren nergens op en telefonisch niet bereikbaar. Heb zo'n spijt, koop er nooit meer wat.
Doe aangifte bij politie en dien een klacht in!
Jammer dat ik geen 0 sterren kan geven! Wat een schandalig oplichters onderneming. Vooral in deze moeilijke tijden rippen ze je gewoon een rib uit je lijf! Stapelbed besteld weken geleden iedere keer andere excuus! Nadat ik het beu was wilde ik mijn geld terug, maar ja je raad het na weken nog altijd niks! Op mail reageren ze sporadisch en zeer amateuristisch (Noa en Jamay), telefonisch zijn ze al helemaal niet bereikbaar. Heb aangifte gedaan bij de politie en klacht ingediend waar het mogelijk was. Pas op, niet bestellen en laat je vooral niet verleiden door hun prijs en levertijd, is een grote flop belofte! En bol.com mag zich schamen dat ze met dit soort ondernemingen samenwerken terwijl het internet er vol slechte reviews staan! 1 juni nog altijd geen geld terug na bijna 4 weken!!!!
Duurt te lang! Bed besteld maar wachten nog steeds....
Duurt te lang!! Bed besteld maar wachten nog steeds....
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring: bed en matras worden zeer laat geleverd. Bij het retour zenden van het matras krijgen we minder terug (maar zelfs dat na weken nog niet gehad) want 'tja de prijs wisselt nu eenmaal per dag'.
Slechte communicatie.
En Bol.com... waarom ga je met zo'n bedrijf in zee?? -> dit vraagt aanpassing, inmiddels contact gehad met bol.com die niet meer met dit bedrijf werken en het zeer adequaat hebben afgehandeld! Met dank aan Fleur van bol.com
Hi AP onderdelen,
Hi AP onderdelen,
Although I do appreciate your prompT sending of the invoice and proof of payment even though it was a national holiday, I would like more info on delivery and which sandfilter and heater are appropriate for the Avenli pool I bought. Unfortunately it’s impossible to reach you by phone, email or chat.
Meanwhile filters and heaters are becoming increasingly scarce and expensive.
Please respond.
Order: Vikingchoice.nl: 1700013698
Thanks.
Regards,
Monica
Begin er niet aan!
Bespaar u zelf de frustratie en bestel nooit iets bij dit bedrijf. Ik heb nog nooit eerder zo'n waardeloos bedrijf getroffen. Dit bedrijf is eigenlijk de moeite van het schrijven van deze review niet waard, maar ik wil toch graag andere klanten waarschuwen.
Op 5 april heb ik een trampolinerand besteld. Levertijd volgens website 3 tot 7 werkdagen. Vergeleken met andere aanbieders nogal lang, maar toch besteld omdat deze aanbieder een vrolijk gekleurde rand aanbood en ik die elders niet te koop zag. De volgende dag kreeg ik een bestelbevestiging met de mededeling dat ik een nieuwe mail zou krijgen zodra het pakket verzonden zou worden. Die mail bleef vervolgens uit. Na 8 werkdagen heb ik een mail gestuurd met de vraag waar mijn pakketje bleef.Telefonisch contact kon volgens de website niet vanwege corona (hoezo?). Antwoord bleef vervolgens dagenlang uit. Vervolgens het contactformulier nog eens ingevuld met dezelfde vraag. Daarop kwam een dag later wel antwoord, in die zin dat het pakket aan het einde van die week verzonden zou worden. Geen excuses voor vertraging, geen uitleg van het hoe en waarom. Na een mailwisseling (waarop het steeds dagenlang duurt voordat er gereageerd wordt) wordt aangegeven dat ik 'als het te lang duurt mijn bestelling kan annuleren'. Binnen een half uur een reply gestuurd dat ik dat wilde en op welk rekeningnummer ik mijn geld terug wilde ontvangen. Zes dagen later (!) ontvang ik een email met...... een verzendbevestiging! Ondanks mijn annulering wordt het pakket dus alsnog opgestuurd en heb ik mijn geld niet terug. Direct gemaild met de vraag hoe ze dit denken op te lossen. Voordat ik daarop eindelijk een antwoord krijg wordt de rand inmiddels bij mij bezorgd en aangenomen door een huisgenoot die geen idee had wat het pakket was (hij zou anders wel geweigerd hebben).
Volgens deze prutsers 'was het te laat om het pakket nog tegen te houden' (ik herhaal: 6 dagen na mijn annulering he, wat een onzin) Vervolgens kost het een drietal e-mails waarin uiteindelijk de conclusie is dat ik het maar moet terugsturen en zelf opdraai voor de kosten daarvan. Niet alleen betaal ik dan de verzendkosten naar mijn adres van een pakket dat ik al bijna een week voor die verzending geannuleerd had, maar ook nog eens de kosten voor het retour zenden.
Nog los van deze waardeloze manier van zaken doen, heb ik mij nog het meest gestoord aan het gebrek aan klantvriendelijkheid van dit bedrijf. Vrijwel iedere ontvangen mail was kortaf en bot en soms ronduit zinloos omdat er niets zinnigs in stond, behalve het verwijt aan mijn adres dat ik het pakket dan maar niet had moeten aannemen. Het is alsof er een stel norse pubers de mailbox beheert.
U zult begrijpen dat ik de rand niet terug heb gestuurd. De kans dat ik mijn geld ooit nog terug zal zien van dit bedrijf heb ik ingeschat op nihil. Ik steek de trampolinerand nog liever in de fik dan dat ik dat risico neem.
20 mails gestuurd
20 mails gestuurd , gechat en nu al 45 min aan de telefoon en krijg nergens antwoord . Ik wacht al 1 maand op mijn bestelling . 400 euro betaald . Ben ik mijn geld kwijt ?? Ik hoop van niet :(
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf
Reageert niet op tel live chat of mail.
Onderdelen nooit ontvangen welke als voorradig op de site stonden
Waardeloze webshop welke slecht bereikbaar is en niet leverd volgens afspraak
Nooit meer-probleem opgelost na ruim 2 maanden
Als ik 0 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan. Op site afficheren dat levertermijn 3-7 werkdagen is...ruim een maand verder, nog steeds niets ontvangen hoewel al lang betaald. Alle begrip voor vertragingen wegens Corona, maar dan niet eens telefonisch bereikbaar zijn en niet antwoorden op mails.... slechtste service ooit, enige wat we nog kunnen hopen is dat onze levering nog toekomt en dat dat dan op zijn minst deftig is, hier bestellen wij nooit meer! Excuses en een woordje uitleg zouden op hun plaats zijn maar ook dat hoef je blijkbaar niet te verwachten...
Update 02/06
Nog steeds niets ontvangen, nog steeds geen service of uitleg, degoutant, andere woorden zijn hier niet meer voor....
Update 19/06
Nog steeds geen product, na lang proberen eindelijk op mail gekregen dat we ons geld zullen terug krijgen (ik denk omdat we aangifte gedaan hebben); vandaag geld terug gekregen. Voor ons is de zaak hiermee gesloten, het heeft lang geduurd maar gelukkig hebben ze uiteindelijk het geld teruggestort en kunnen wij verder.
Wacht al 3 weken op mijn zoontje zijn…
Wacht al 3 weken op mijn zoontje zijn kinderzetel nu hebben ze het uiteindelijk verzonden via GLS hebben ze het zo nodig gevonden om nog eens een verkeerd huisnummer door te geven aan GLS 👏🏻Echt uitstekende service zelf antwoorden op e-mails is voor hun overbodig !
Vreselijk bedrijf
Vreselijk bedrijf. Slechte communicatie slechte kwaliteit slechte levering!! Oncompleet nooit meer voor ons!
Ik belde VIKINGCHOICE.NL
Ik belde VIKINGCHOICE.NL , wat een onderdeel van AP zou zijn , na 12 minuten aan de lijn te hebben gewacht dacht ik ; nee zo lang wachten dit klopt niet !
Niet klantvriendelijk, geen contactopties, waardeloze website bijzonder dat bol.com malafide leveranciers toestaat
Product wordt te laat geleverd, ondanks toezeggingen echter geen contact meer mee te krijgen en zich verschuilen achter Covid. (Volgens mij kan je dan prima de telefoon oppakkken)
Het liefste zou ik ze geen sterren…
Het liefste zou ik ze geen sterren geven.
Wat een ontzettende oplichters zijn dit!
Eerste week van april een trampoline rand besteld, na 2 weken kregen we een mail dat deze niet meer leverbaar was, en geld terug gestort zou worden.
Nu 10 mei, nog steeds geen geld terug.. hele slechte zaak, en het ergste is dat wij onder bewind staan dus niet zomaar een nieuwe rand kunnen kopen, kinderen springen nu al weken op een trampoline zonder rand!
Echter reageren ze ook niet meer op de mail.
Ik ga sowieso aangifte van oplichting doen, en ook maar een mail richting consumentenbond.
Dit bedrijf mag hier niet mee weg komen als ik dit allemaal lees!
Heb een stapelbed besteld
Heb een stapelbed besteld, heeft wel lang geduurd voor de levering in verband met covid19 .
Maar alles was ok prima levering, spijtig moesten 2 matrassen bijzijn maar zijn enkel 2 mousse matrassen ??!
toch tevreden prijs kwaliteit 😄
Zeer slechte ervaring met deze oplichters.
Zeer slechte ervaring. Lang wachten op bestelling en geen contact mogelijk.
Geld terug krijgen, daar wachten we al weken op.
Oplichters en niet te vertrouwen.
2 weken geleden een nieuw…
2 weken geleden een nieuw veiligheidsnet besteld voor onze bestaande trampoline, na 10 dagen binnen gekomen, net voldoet niet aan onze verwachtigingen. 1 probleem pakket is niet voorzien van pakbon of retourformuilier. Tot 4x toe email gestuurd wat hun retour procedure is, op deze emails wordt niet gereageerd. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Conclusie, is heb 50 eur betaald voor een een kwalitatief slecht net, waarschijnlijk is dit in Polen gefabriceerd voor een tientje. Super teleurgesteld.
Slechte ervaring
Trampoline besteld. Kreeg het bericht niet meer leverbaar. Een ander besteld, elders. Kwam de trampoline alsnog na een tijd🤔. Deze direct retour laten gaan. Geen retourbericht en problemen rondom de betaling! Kortom een slechte ervaring.

Antwort von AP Onderdelen
Geen trampoline en geen geld terug…
Geen trampoline en geen geld terug gekregen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.