BatteryUpgrade 🔋 Bewertungen 5 391

TrustScore 3 von 5

2,8

Zusätzliche Kosten für Transport und Zoll, obwohl Franco Domizil bestellt. Lieferung von Holland. Homepage CH mit CH Mailadresse ist Fake. Batterie nach 8 Monaten defekt.

Die Akkus sind zwar angekommen, jedoch unbrauchbar. Passen keineswegs zu dewalt Geräten. Auch das Aufladen an Dewalt Ladegeräten ist unmöglich. Betrag per Vorkasse überwiesen, nie eine Rechnung er... Mehr ansehen

Riesige Auswahl an Ersatzakkus, selbst für teilweise bereits wirklich alte Geräte. Tolles Service ... einen Ersatzakku für einen >10 Jahre alten Metabo Akkuschrauber gekauft. Nicht gleich aufgeladen,... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Batterien

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

BatteryUpgrade.com provides batteries, chargers and accessoires for 200.000 different devices and brands. Since 2006, we have delivered to more than 850.000 customers worldwide

2,8

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Defekte Batterieen geliefert

Defekte Batterieen geliefert. Warte auf Gutschrift. Sehr schlechter Service.

23. Mai 2024

Dear Gerhard,

We are very sorry to hear you have received a defective battery. Normally, this should not happen; of course you can return it to us, and receive another battery or a refund.

Sadly, you have not provided a order number and/or email address within this review, so I could not check on our prior communication with you. Could you perhaps share these additional details via the information request we sent you? Then, we will be able to help you furher.

Lange Lieferzeit und falsches Produkt

Lange Lieferzeit
Falsches Produkt geliefert
Kundendienst (helpdesk) umständlich nervig und
letztlich nicht zielführend)

26. Juni 2024

Dear Lothar,

We are very sorry to hear you did not receive the product you ordered. Normally, this rarely happens, so we would like to figure out why this might have occured in your case.

I see you already have created a ticket on our site, and our helpdesk team have sent you the instructions for returning the item to us. Therefore, we hope this has provided a suitable solution for you. If you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

Finger weg ...

Finger weg .... Ich gehe von Betrug aus. Defekten Akku geliefert bekommen... Kostenpflichtig zurück gesendet.... Schaden fast 100 eur... Von der Firma keine weitere Reaktion.

25. Juni 2024

Dear Ste hl,

We are very sorry the battery you received caused damage. This normally never happens, so we usually make clear notes of these cases. Sadly, I have not been able to find yours.

If you have not done so yet, we would like to kindly ask you to contact us at: www.batteryupgrade.de/contact.php. Then, a member of our customer service team will assist you as soon as possible.

Prompte Antwort des Kundendienstes

Ich erhielt auf meine Anfragen, die ich auf englisch gestellt habe, sofort eine Antwort und mir wurde die Vorgehensweise zum Rücksenden mitgeteilt. Über die Qualität der Lieferung kann ich nichts schreiben, da ich nach dem Lesen der schlechten Bewertungen, meinen Kauf storniert habe. Leider war da das Paket schon unterwegs.

20. Juni 2024

Euin guter Kauf

Ich habe bestellt und den ausgesuchten Akku kurze Zeit danach erhalten. Der Akku war sofort nach der Aufladung einsatzbereit, hat den erforderlichen Strom geliefert und ist auch nach weiteren Ladungen so, wie ich das erhofft hatte.

29. April 2024

Akku bestellt und möchte den zurück senden

Akku bestellt und von einer Adresse aus Deutschland erhalten .
Nun wollte ich von meinen 30 Tage Geld zurück gebrauch machen .
2 Tickets angelegt keine Reaktion.
Services gleich null. Einmal nie wider .
7 Tage haben sie noch dann geht’s zum Anwalt .

14. Juni 2024

Dear Pehlke,

We are very sorry to hear you are not happy with the battery you purchased. Of course, you can return it in accordance with our 30-day money-back guarantee!

Sadly, we are currently receiving a lot of messages, so our time to reply is a little longer than usual. However, I see our customer service team has already replied to your ticket now, and have already sent you the returning instructions. Hopefully, this provides a suitable solution for you.

If you send us proof of shipment, a receipt from the postal office or a tracking number for example, we can speed up the RMA process and refund your purchase amount as soon as possible.

If you have any further questions, please do not hesitate to contact us!

Team BatteryUpgrade

Ich benötigte eine Batterie für mein…

Ich benötigte eine Batterie für mein altes aber gutes Notebook. Vom Hersteller konnte ich diese nicht mehr beziehen, da mein Gerät wie gesagt, zu alt ist und keinen Support mehr gewährleistet wird. Ich bekam eine kompetente Beratung und das Produkt wurde zeitnah geschickt zu einem moderaten Preis. Ich bin ausserordentlich zufrieden und würde diese Firma unbedingt weiter empfehlen.

11. April 2024

Passt alles

Einfache Bestellung, schnelle Lieferung und sehr gute Qualität vom Akku für Dyson Staubsauger V10, klare Empfehlung von mir

5. Juni 2024

Batteryupgrade: Bestellung Akku für Saugroboter

Ich habe bei batteryupgrade einen neuen Akku für meinen in die Jahr gekommenen Staubsaugerroboter bestellt.

Bestellung am 27.05, Lieferung am 01.06

Nach der Bestellung habe ich die negativen Bewertungen gelesen und ein schlechtes Gefühl bekommen.

Dies ist auch der Grund für diese Bewertung. Für mich hat alles super funktioniert.

Lebensdauer des Akkus kann ich nicht bewerten.

1. Juni 2024

Versuche seit Tagen ein Akku…

Versuche seit Tagen ein Akku zurückzugeben aber man bekommt keine Antwort von dieser Firma. Telefonisch sind sie auch nicht zu erreichen.Die FAQ sind total unverständlich. Ich empfehle niemanden dort was zu bestellen.
Außerdem kann man keine Akkus als Privatperson ins Ausland versenden, zudem es als Paket(Sendungsverfolgung) fast 20 Euro kostet!

30. Mai 2024

Dear Ruth,

I am glad to see you have been able to get into contact with our customer service team via a ticket. You can find all our contact information on: https://www.batteryupgrade.de/contact.php

Sadly, it seems you accidentally ordered a battery, instead of a charger. We indeed do not compensate the costs for returning products to us, as is also stated in our Terms & Conditions. Our apologies for the inconvenience.

If you have any further questions regarding this matter, please do not hesitate to reach out again!

Keine Reaktion vom Kundendienst

Ich finde den Kundendienst das hinterletzte. Ich habe einen Akku bestellt, der nach einmal Aufladen defekt war.

Der Kundendienst antwortet nicht auf meine Mail. Auch nach dem Dritten Mail und 12 Tagen warten habe ich keine Antwort.

Zurücksenden kann ich den Akku nicht, denn diese Grösse der Kapazität ist von der Schweizer Post ausgeschlossen zum Transport. Der Kundendienst reagiert nicht, also wohl ein Totalverlust von über 100 Euro... da hätte ich doch besser den Originalakku von Bosch gekauft...

Deshalb meine Empfehlung: Finger weg!

14. Mai 2024

Dear Nik,

We are very sorry to hear the battery you received malfuctioned after charging. This is definitely not usual, and our assortment team is currently investigating this issue.

We are currently receiving a large influx of messages. Therefore, it sadly took us longer to get to your inquiry. However, a member of our customer service team has now sent you the returning instructions. If you are having a hard time sending the battery back, please let them know, so they can try to find a different solution for you.

Team BatteryUpgrade

Da ist wirklich der letzte…

Da ist wirklich der letzte Kundenservice. Bei einer einfachen Retoure wird man hingehalten über Wochen. Finger weg von diesem Unternehmen!!!!

2. Mai 2024

Dear Christoph,

We are very sorry to hear you were not happy with the product you received. Sadly, we are currently receiving a lot of inquiries, so it took us longer to answer your messages. Our sincere apologies for this.

I notice our customer service team has already sent you the returning instructions. We hope this provides a suitable solution for your issue. If not, please feel free to ask any additional questions via your ticket; our customer service team is always happy to help!

Team BatteryUpgrade

Wie bei einigenRücksendung von Waren anderen sehr schlechter…

Wie bei einigen anderen sehr schlechter Kundenservice, der Akku passt nicht in meinen Rasenmäher ,zuerst mit Bildern schicken,dann Paypal eingeschaltet dann durfte ich ihn zurück schicken aber nicht nach Düsseldorf wo er verschickt wurde sondern nach Niederlande was 20 euro kostete bis jetzt hab ich weder mein geld vom Akku 60 euro weder die Versandkosten mit 26 euro.

19. Mai 2024

Dear Peter,

Your refund should have been processed via your PayPal account a few weeks ago, on 29-04-2024. We are very sorry to hear you have still not received this transaction.

If you have still not received your refund, could you please contact PayPal whether they might be able to find any errors within this transaction? If they need any further details from us, please let us know, so we can ensure you receive the refund as swiftly as possible.

Our sincere apologies for the inconvenience.

Vorsicht, mieser Kundendienst

Mieser Kundendienst,
der Akku passte nicht ins Gerät, obwohl es in der Produktbeschreibung behauptet wurde. Nach einigen Bildern per email kam keine Reaktion mehr. Ich werde wohl geghostet. Geld ist erst mal futsch.
Absolut nicht Empfehlenswert

13. Mai 2024

Dear O.Rakel,

We are very sorry to hear the battery you received did not fit your device. This indeed seems to be a mistake on our site; our assortment team is currently investigating this, and rectifying any mistakes on our site.

It seems a member of our customer service team has already offered to exchange this product for a different battery. Of course, we can also refund the purchase amount if you would not wish to receive a new product. In that case, just let our customer service team know, so they can send you the right instructions.

Once you have sent back the incorrect battery, could you please send us proof of shipment, like a receipt from the postal office and/or an active tracking number? This will allow us to process your return shipment more quickly.

If you have any further questions, please do not hesitate to reach out.

Team BatteryUpgrade

schlechtester Kundendienst den ich bisher erlebt habe

Rasenmäher Akku am 26.03.2024 bestellt. Bezahlt gleich tags mit Kreditkarte. Bestätigung der Bestellung am 28.03.2024 erhalten. Akku bis heute nicht geliefert. Nie eine Versandbestätigung erhalten. Per Mail immer wieder vertröstet.
meines Erachtens nicht empfehlenswert!!!
ich werde nun mein Geld mit dem Rechtsdienst der Kreditkarte zurück fordern.

7. Mai 2024

Dear Hailo,

I notice our customer service team has gotten back to you in the mean while. Sadly, it seems your order is being returned to us by the postal service.

My colleague has sent you the following via email already, but I would like to reiterate our offer here: we would either ship a new parcel to you, or we could offer you a full research. If you could let us know which you would prefer, we will arrange this as swiftly as possible.

Vorsicht

Vorsicht! Falschen Akku geliefert, helpdesk funktioniert nicht. Keine Reaktion auf Mails. Geld futsch

18. April 2024

Dear Chris,

Sadly, I have been unable to find the order you are referring to. I have now requested additional information via this review.

Could you please provide us with your order number? Then, a member of our customer service team will reach out to you as soon as possible.