CoolSound Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Televisie besteld, deze werd keurig binnen 1 dag geleverd. In de ochtend kreeg ik een telefoontje waarin werd vermeld hoelaat ongeveer de bezorger er zou zijn. Dat was prima op tijd.

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmen hat geantwortet

1. Elektronikunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Coolsound Superstore is dé specialist in elektronische producten voor consumenten. Van hoogwaardige soundbars en krachtige kledingstomers tot moderne waterkokers en meer – bij ons vind je alles om jouw huis comfortabel en innovatief in te richten. Wij staan voor kwaliteit, scherpe prijzen en uitstekende service. Ontdek ons brede assortiment en ervaar de nieuwste technologieën bij Coolsound Superstore!

Hervorragend

Televisie besteld

30. September 2026

Tiptop

Tevreden shop ervaring.
Product was hier goedkoper dan bij andere shops.
Bezorging ging vlot.

2. Oktober 2026

Beste RM Rottjers,

Dankjewel voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Als je in de toekomst nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Prettige afwerking

Prettige afwerking! En erg blij met me autoradio :)

22. September 2026

Beste Robert,

Alles netjes geregeld

Had een platenspeler besteld alles was netjes verpakt en kwam volgende dag al aan, helemaal top.

4. September 2026

Beste Elias van Broeckhuijsen,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snelle levering en keurig verpakt.

2. September 2026

Beste Epke Teppema,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanaf mijn vakantieadres een stofzuiger…

Vanaf mijn vakantieadres een stofzuiger besteld en de volgende ochtend was deze al geleverd, dus de vakantie was gelijk voorbij en kon ik lekker schoonmaken.

20. August 2026

Beste Vanessa Koeleman,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Af gelopen herfst n airco gekocht 1…

Af gelopen herfst n airco gekocht 1 juli ging hij kapot en nu nog steeds niet terug n dame aan de telefoon die niet erg behulpzaam was maar goed dan kan het bestellen snel gaan maar beter als de sevice wat sneller en vriendelijk is.

10. August 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vlotte levering in deze drukke tijden

Vlotte levering in deze drukke tijden. Retour exemplaar Inventum mobiele airco, een van de weinige die op dit moment te krijgen is, zit in een wat gebutste doos, maar blijkt er als nieuw uit te zien. Ook alle raam bevestigings materialen zitten er nieuw in. De Inventum airco zelf werkt zonder problemen en koelt goed op deze warme dagen.

30. Juli 2026

Beste Gert van Cappellen,

Wat een top bedrijf

Via Media Markt bij dit bedrijf gekomen en het is super bevallen. Mijn magnetron was defect en ik wilde dezelfde Inventum 325. Nergens meer te krijgen...... behalve hier. Top. Dacht dat het product volgende week geleverd zou worden maar gisteren kreeg ik al bericht dat ik hem vandaag zou ontvangen. En inderdaad vanochtend al gekregen. Super allemaal. Dus tevreden dus heel blij.

25. Juli 2026

Beste Kickie,

Wat een geweldig bedrijf

Wat een bedrijf! Geweldig! Net voor 22:00uur besteld volgende dag rond 13:00 uur had ik mijn hakmolen al thuis.
Van mij hoeft het echt niet zo snel maar
petje af!

19. Juli 2026

Beste Hasan,

Doen wat je belooft

“Vandaag voor 21.00 uur besteld, vandaag verzonden” staat op de website en dat klopt. Helaas was PostNL spelbreker maar Coolsound deed wat het beloofde.

10. Juli 2026

Beste Samantha M,

Snelle verzending

Keurig verpakt en snel verzonden. Communicatie over voortgang bestelling is accuraat en duidelijk. Prijs van de artikelen was prima.

9. Juli 2026

Beste Herman Kemper,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heel veel spam na aankoop bij coulsound

Na mijn aankoop bij coolsound krijg ik bijna dagelijks spam binnen van verschillende zaken, afkomstig van of via coolsound. Als ik ze daar via email op aanspreek, krijg ik geen enkele reactie.
Het blijft maar doorgaan, heel vervelend.

7. Mai 2026

JBL woofer

Ik heb hier een JBL woofer voor me auto gekocht.
Niet teveel poespas en een snelle bezorging zoals beloofd!
Ik ben heel blij met de aankoop!
De buren wat minder helaas.

1. Juli 2026

Beste Chefkebv,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een airconditioner gekocht voor…

Ik heb een airconditioner gekocht voor een zeer goede prijs. Ik ben erg tevreden over de service van dit bedrijf. Hoewel PostNL vertraging had bij de levering, heeft het bedrijf de situatie goed opgevolgd. Dankzij hun inzet heb ik mijn bestelling alsnog snel ontvangen. Zeker een aanrader!👏👏👏👏👍👍👍

1. Juli 2026

Beste Firoozeh,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, goed product.

25. Juni 2026

Beste Camiel Zandbergen,

Uitstekende ervaring

Ik was al heel lang bezig met het zoeken naar een airco, maar dat zoeken werd plotseling urgent toen er een hittegolf uitbrak en mijn poolhond het heel zwaar kreeg met de warmte. In huis was de temperatuur 27 graden en steigend. Via een vriend kreeg ik advies over merk en model, deze besteld bij CoolSound en twee dagen later had ik 'm in huis. Het apparaat was gemakkelijk te installeren en werkt geweldig! Ik ben er echt superblij mee, en met mijn hond gaat het weer helemaal goed!

23. Juni 2026

Beste Mirjam van Kruistum,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mobile airco besteld en super snel…

Mobile airco besteld en super snel geleverd

23. Juni 2026

Beste Wilma Fleur,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb op 24 juni 2026 een mobiele…

Ik heb op 24 juni 2026 een mobiele airco besteld van het merk Inventum de AC 126WH (waar ik al zeer tevreden van ben) en op 25 juni 2026 was de airco reeds geleverd. Een top service dus.

25. Juni 2026

Beste Yves Menten,

Jesse

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr