Televisie besteld, deze werd keurig binnen 1 dag geleverd. In de ochtend kreeg ik een telefoontje waarin werd vermeld hoelaat ongeveer de bezorger er zou zijn. Dat was prima op tijd.
Vlotte levering in deze drukke tijden. Retour exemplaar Inventum mobiele airco, een van de weinige die op dit moment te krijgen is, zit in een wat gebutste doos, maar blijkt er als nieuw uit te zien.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Via Media Markt bij dit bedrijf gekomen en het is super bevallen. Mijn magnetron was defect en ik wilde dezelfde Inventum 325. Nergens meer te krijgen...... behalve hier. Top. Dacht dat het product vo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Samsung Slim soundbar met subwoofer. Super snelle levering! Goede werking en geluid, lekker stevig bass wanneer nodig ook. Mooi design, smal klein en classy. Boven mijn verwachtingen, kabels aansluiti... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Coolsound Superstore is dé specialist in elektronische producten voor consumenten. Van hoogwaardige soundbars en krachtige kledingstomers tot moderne waterkokers en meer – bij ons vind je alles om jouw huis comfortabel en innovatief in te richten. Wij staan voor kwaliteit, scherpe prijzen en uitstekende service. Ontdek ons brede assortiment en ervaar de nieuwste technologieën bij Coolsound Superstore!
Marsweg 59, 8013 PE, Zwolle, Niederlande
- 0384670021
- info@coolsound.nl
- www.coolsound.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 60 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen

Qlima petroleum kachel
Qlima petroleum kachel besteld, was de volgende dag al in huis, keurig geholpen door man aan telefoon. Scherpste prijs van internet!

goed en snel
Hoe snel wil je het hebben? Vrijdagavond een kruimeldief bij Coolsound.nl besteld en de volgende dag (zaterdag) ontvangen. Alles was netjes verpakt en via track en trace te volgen. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

Antwort von CoolSound
Wat refurbished leek, was nieuw
Zeer snel geleverd! In de ogenschijnlijk eerder geopende, beschadigde en met tape dichtgeplakte verpakking, bleek gelukkig een nieuw apparaat te zitten.

Internetradio Panasonic
Zeer snelle levering. Ik heb de radio zondag besteld en hij was maandag al in huis. Zeer goed verpakt. Aantrekkelijke prijs. Het product is precies zoals beschreven. Ik beveel het aan.

Geweldig
Geweldig, alles goed verzorgd en op tijd geleverd. 👍

Qlima petroleum kachel groot
Snelle service
Duidelijke site
Zeer sterke prijzen

CoolSound is onderdeel van MediaMarkt
Bestelling geplaatst bij MediaMarkt, maar die wordt uitgevoerd door CoolSound tot mijn verrassing.
De levering verloopt prima, ook wel prettig is dat het bestelde artikel overeenkomt met het gewenste product.

Top!
De prijs van de door mij gekozen televisie ligt ver onder die van andere winkels en de eigen bezorgdienst komt afspraken na. Ook in de drukke kersttijd wordt de televisie 1 dag na mijn bestelling geleverd door een allervriendelijkste bezorger

Antwort von CoolSound
Goede prijs voor de bosch…
Goede prijs voor de bosch keukenmachine. En snel geleverd

Supersnelle levering
Supersnelle levering, zelfs rond de feestdagen binnen 1 dag geleverd. En bovendien -na raadpleging tweakers- de goedkoopste!

Antwort von CoolSound
Laagste prijs voor dit broodrooster en rap geleverd
Laagste prijs voor dit product (Cloer enkelsleufs broodrooster) en snel geleverd. Enig minpunt aan de informatie mbt het apparaat betreft niet alleen de info van deze webwinkel; de werkelijke lengte van het apparaat is korter dan is aangegeven. Hierdoor moet men de typische Hollandse 'bus'-boterham wel eerst wat modificeren (lees inkorten) voordat er 2 sneden tegelijk in de sleuf passen. Niet heel erg, maar met de nu missende 2-3 cm in de lengte 37,5cm ipv 40cm) zou dit probleem er net niet zijn. Maar met afsnijden van de toch meestal harde korsten en het iets indrukken van de sneden, kan met dit gebrek eenvoudig oplossen

Antwort von CoolSound
Prijs was lager dan bij andere webwinkels
Prijs was lager dan andere webwinkels, verder gaf met aan leveren volgende dag en dat was inderdaad zo. Top!

Hele snelle levering
Hele snelle levering, product goed ontvangen👍

Antwort von CoolSound
Zeer scherpe prijs/kwaliteit van het…
Zeer scherpe prijs/kwaliteit van het product.
Daar boven op, de snelle verzending en degelijke verpakt.

Antwort von CoolSound
Snel en goede service, goed telefonisch bereikbaar
PostNL maakte er een potje van met de bezorging, echt slecht. Het resulteerde zelfs in een retourzending naar Coolsound.
Dankzij de ontzettende vriendelijke dame van Coolsound aan de telefoon die meedacht met het oplossen van het gedoe, heb ik uiteindelijk de telefoon tòch in huis gekregen.
Topservice van Coolsound!!
Dankjewel voor jullie hulp en service!

Overwegend tevreden over CoolSound
Het nieuwe product was gunstig geprijsd en de communicatie aangaande de orderverwerking met track and trace verliep spoedig. De serviceafdeling reageert snel, uiteindelijk wel na enig aandringen.
Waarom geen 5 sterren? Bij registratie op de website van de leverancier van het product kwam een refurbished item naar boven. De klantenservice heeft dat na mijn melding direct bij de leverancier DeLonghi neergelegd, die volhoudt dat het geen refurbished product is ondanks dat SKU nummer, typenummer en ook onevenredig veel krassen op de klep voor gemalen koffie, anders doen vermoeden. Ook dat ondertussen deze machine niet meer valt te registreren via de QR code op de doos, vind ik vreemd.
Het verschil tussen een refurbished product en een nieuwe is zodanig groot, dat ik overweeg om deze terug te sturen en vervolgens die te bestellen, dan weet ik zeker dat hij refurbished is. Zowel leverancier als Coolsound hebben geen verdere actie ondernomen om de twijfel weg te nemen dan enkel aangeven dat het echt een nieuw product is.

Supersnelle verzending.
Supersnelle verzending.
Keurig verpakt en prima product.

Antwort von CoolSound
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.