CoolSound Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Televisie besteld, deze werd keurig binnen 1 dag geleverd. In de ochtend kreeg ik een telefoontje waarin werd vermeld hoelaat ongeveer de bezorger er zou zijn. Dat was prima op tijd.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vlotte levering in deze drukke tijden. Retour exemplaar Inventum mobiele airco, een van de weinige die op dit moment te krijgen is, zit in een wat gebutste doos, maar blijkt er als nieuw uit te zien.... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via Media Markt bij dit bedrijf gekomen en het is super bevallen. Mijn magnetron was defect en ik wilde dezelfde Inventum 325. Nergens meer te krijgen...... behalve hier. Top. Dacht dat het product vo... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Elektronikunternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

Coolsound Superstore is dé specialist in elektronische producten voor consumenten. Van hoogwaardige soundbars en krachtige kledingstomers tot moderne waterkokers en meer – bij ons vind je alles om jouw huis comfortabel en innovatief in te richten. Wij staan voor kwaliteit, scherpe prijzen en uitstekende service. Ontdek ons brede assortiment en ervaar de nieuwste technologieën bij Coolsound Superstore!

Hervorragend

Alle Bewertungen

76 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Videograbber gekocht.

Videograbber gekocht. Uitstekend werkend product, voor weinig geld. Snel geleverd.

4. Juni 2026

Beste Antoine van Hout,

Dankjewel voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Als je in de toekomst nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De bestelling gedaan en de volgende dag al in huis

De bestelling gedaan en de volgende dag al in huis.
Via teakers.net naar het product gezocht en prijs was ok.
Product werk goed zoals verwacht.
Afhandeling van site was snel en levering prima.

1. Juni 2026

Beste W,J, Bonsink,

Topservice!

Nadat er iets was misgegaan bij post nl heeft Coolsound dit fantastisch opgelost. Top service en zeer vriendelijke dame aan de telefoon, bereikbaarheid was ook top!

22. Mai 2026

Beste Coenen,

Skullcandy crusher anc 2

Skullcandy crusher anc 2 gekocht voor 170,- op de site. Volledig origineel met een jaar fabrieksgarantie. Heel tevreden mee, ik raad de site aan.

5. Juni 2025

Beste Carmen Martens,

Cool sound is cool!

Snelle levering!
Netjes verpakt. (Gevoelig product).

Product: JBL Club 8622F Speakers
Super mooi geluid!

29. April 2026

Beste Consumer,

Perfect bedrijf

Correct en snel behandeld volgens afspraak.
Perfect bedrijf

1. Mai 2026

Beste Scaneut,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super website met hele scherpe prijzen!

Ik was niet bekend met de website en kon mij de gevraagde prijs niet geloven. Na een paar checks durfde ik het aan en ik ben heel blij dat ik het gedaan heb. Zondag besteld en maandag in huis voor een heel voordelige prijs. Super! Weer een website erbij voor leuke dingen.

19. April 2026

Beste Chris,

Zeer snel ontvangen binnen 24 uur

Zeer snel ontvangen binnen 24 uur, helemaal tevreden.

20. April 2026

Beste Marco Smits,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

om 18.00 uur besteld en al de volgende…

om 18.00 uur besteld en al de volgende ontvangen.
de radio voldoet prima aan mijn eisen.

16. April 2026

Beste Dab Radio Panasonic,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle correcte levering en de…

Snelle correcte levering en de goedkoopste in mijn gekocht product

15. April 2026

Beste Hetty van den Hark,

Matige service.

Helaas de verkeerde set toegestuurd gekregen, kan gebeuren, maar vervolgens de klant het gevoel geven dat diegene niet te vertrouwen is.
De ene dame van de klantenservice is vriendelijk, de andere niet.
Tot op heden ook nog niet het geld terug ontvangen.

Ik zou hier nooit meer wat kopen.

Beste Dhr. Robin,

Bedankt voor je review. We hebben gekeken naar de fout, deze lag inderdaad bij ons.
Onze collega heeft slecht gecommuniceerd, hier hebben wij haar ook op aangesproken. We gaan er voor zorgen dat dit in de toekomst niet nogmaals voor kan komen.

We betreuren uw ervaring, onze excuses voor het ongemak.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte match tussen website en…

Perfecte match tussen website en product.
Goede service na klacht

Beste Perry,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel besteld een telefoonset direct…

Snel besteld een telefoonset direct geleverd en een driedelig set geïnstalleerd. Werkt perfect. Goede prijs en kwaliteit.

Beste Jos Speek,

Ik bestelde een Holland horloge

Ik bestelde een Holland horloge, deze deed het niet, wel snelle levering trouwens, opgebeld om te laten retourneren, dit hoefde niet, er zou een nieuwe gestuurd worden, de volgende dag al, en inderdaad, de volgende dag een andere, prima service, alleen jammer dat deze het ook niet deed, weer gebeld, uigelegd en gezegd dat ik niet weer een nieuwe wil, ze zou mijn geld terug boeken, prima!!!
Alleen jammer dat ik nou met 2 mooie horloges zit die het niet doen.

6. April 2026

Beste Herman Boekholt,

Dankjewel voor je review! We nemen je feedback mee en zullen in het vervolg hier beter op letten.

Geen gedoe

Geen gedoe, vandaag bestellen is morgen afleveren 👍

2. April 2026

Beste Mark,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en een goedkopere prijs…

Snelle levering en een goedkopere prijs dan andere bedrijven

30. März 2026

Beste SandravH,

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heeft een datalek gehad maar klanten…

Heeft een datalek gehad maar klanten niet geïnformeerd. Niet cool.

25. März 2026

Beste Wouter,

Dit is een aantal jaren geleden gebeurd, wij zijn hier van op de hoogte en hebben passende maatregelen hiervoor genomen.

We betreuren het dat uw e-mail gegevens zijn gelekt, echter hebben we sinds dit incident onze beveiliging aangescherpt.

Onze excuses voor het ongemak.

Coolsound

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Snelle levering.

Snelle levering.. Maar na levering van verkeerd product is terugbetaling niet snel. Moest er over bellen. Werd vriendelijk te woord gestaan met de belofte om het snel in orde te maken.

12. Februar 2026

Beste Adrie Roosdorp,

Oliegevulde radiator

Lichte verwarming voor nachtverblijf van mijn vogels.
Besteld op zondag en maandag in huis. Prima!

16. Februar 2026

Beste Ernst Westerink,

Jesse

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr