Restaurant Siesta Glostrup  Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

I've ordered an omelet that came with fried potatoes. Great taste but waay too less of a 'salat': a cherry tomato sliced in half and a pinch of green salat. There's no need of the potatoes as they als... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sikke en skøn kvindelig tjener vi havde idag tirsdag d 19 sep 2023 på siesta i Køge Hun gjorde hele oplevelsen fantastisk hende kan i være glade for Aldrig har jeg prøvet og få et kram farvel fra e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

SIESTA HERLEV Super hyggeligt sted og skøn mad. Første gang jeg besøgte Siesta i Herlev, dejlige lokaler i den nye restaurant. Ikke mindst fantastisk betjening af tjeneren Tabasum som var enor... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk service! Havde booket til et selvskab på 24 personer til fødselsdag i Glostrup og der var flot dækket op og fantastisk service fra start til slut. Tjenerne var opmærksomme på vor... Mehr ansehen

1. Catering- und Getränkeanbieter
  2. Café
  3. Restaurant

Vom Unternehmen geschrieben

Restaurant Siesta i Glostrup er en populær restaurant med fokus på god service, hyggelig atmosfære og et bredt udvalg af klassiske caféretter og italiensk inspirerede favoritter. Restauranten er kendt for sin afslappede stemning, venlige personale og en menu, der spænder fra pizza og pasta til brunch, grillretter og familievenlige måltider. Med sit brede udvalg og fokus på klassiske smagsoplevelser er Restaurant Siesta et oplagt valg for både familier, vennegrupper og par, der søger en hyggelig restaurantoplevelse i Glostrup.

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

116 Bewertungen

Alle Bewertungen

42 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Restaurant Siesta i Køge - m. Smartbox-gavekort

Jeg ringer ned 3 dage forinden denne aften finder sted, for at bestille bord til 2. Jeg oplyser samtidigt i telefonen, at vi har modtaget et Smartbox gavekort, som vi ønsker at bruge i denne anledning. Vedkommende i den anden ende af røret svarer, at det er fint og at vi blot skal medbringe gavekortet i restauranten, hvilket også står på hjemmesiden. Vi medbringer gavekortet, og bliver modtaget i døren. Vi sætter os og bestiller, og får drikkevarer efter 5 min. Herefter går der 47 min. før vi får vores mad: en burger og en pizza. Da vi er færdige, kontakter vi tjeneren for at indløse gavekortet. Han kigger på forsiden af kortet, hvor der står “Memories”, i 3 sekunder, hvorefter han meddeler os, at de ikke tager imod dette gavekort. Vi forklarer ham, at vi indløste gavekortet på hjemmesiden og viste ham hjemmesidens kort over Danmark, hvor restauranten er tilgængelig. Vi viste ham tilmed den side, hvor der stod vi kunne anvende gavekortet og at man blot skulle kontakte restauranten for booking af bord. Han fortæller os, at hans chef siger, at de ikke tager imod det og at “det værste der kan ske, er jo at vi selv skal betale”. Vi fortæller ham endnu engang, at vi har vores på det rene, og at der står, at vi kan bruge gavekortet hos dem. Han beder os vente, da hans chef er presset og han vil spørge ham igen om lidt. Det skal siges, at restauranten havde 10 gæster inkl. os selv, kl. var 19.50 og chefen gik og snakkede i telefon, mens han pudsede vinglas. Vi venter yderligere 10 min., hvorefter tjeneren kommer ned til os og siger, at de ikke længere har et samarbejde med Smartbox og om “vi vil betale med kort eller kontant”. I samme anledning ynder han at fortælle os, at “vi skulle have vist gavekortet da vi kom ind ad døren, det plejer folk nemlig at gøre”. Vi måtte sande, at vi nok ikke kom ud af døren uden at betale, så vi beder om at betale med kort. Han vender sig og går, hvorefter han vender tilbage til restauranten med en klud, og begynder at tørre borde af og ligge bestik og servietter ud. Det skal igen siges, at han er den eneste tjener i restauranten og han tager sig meget god tid. Vi venter yderligere 5 min., før bæret flød over, og vi rejste os og tog overtøj på, og gik op til disken og bad om regningen.
Uanset om Smartbox-samarbejdet ikke længere er eksisterende, og det viser sig at være Smartbox’ fejl, eller om restauranten bare vælger ikke at tage imod deres gavekort, kan det aldrig ende med at være kundens skyld eller ansvar, hvilket restauranten gjorde det til. Hvis man som kunde bliver lovet, at man kan anvende gavekortet på denne restaurant, skal det simpelthen bare være muligt.

Vi anbefaler på ingen mulig måde dette sted - hverken med eller uden Smartbox-gavekort. Maden er middelmådig og servicen er helt og aldeles ikke-eksisterende, men derimod er personalet beskyldende, arrogante og uinteresserede. Spild af god aften, godt humør og 336 kr.

8. Februar 2023

Siesta i Køge

Siesta i Køge!

Det hele startede godt, det ser hyggeligt ud og buffeten så god ud, men så stopper det også der, den kvindelige tjener der viste os til bordet, kunne da ikke virke mere ligeglad, der var ikke rigtig nogen service at hente, andet end da vi blev vist hen til bordet, det gik okay hurtigt med at få drikkevarer, maden derimod er heller ikke noget at skrive hjem om, det første stykke kød jeg fik, var rigtig godt og smagte lækkert af grill og var mørt, men resten af tilbehøret, smagte af ingenting og var meget koldt, anden gang jeg tog mad, var kødet virkelig dårligt, dog var mine kartofler varme.. jeg vil ALDRIG besøge stedet igen, og kunne man give 0 eller minus stjerner havde jeg gjort det.

27. Jänner 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Det plejede at være godt

Vi havde ikke været på Siesta de sidste 2 år pga. corona. Det plejede at være godt, men kvaliteten er dalet meget. Vi havde bestilt bord, det var personalet ikke klar over. Der plejer at blive serveret mange forskellige retter ved bordene, men denne dag var der kun chorizopølser og 2 spareribs til 8 personer (der kom ikke flere). Kolde pommes frites og kolde æbleskiver.

16. Dezember 2022

Siesta i Køge

Siesta i Køge. Hyggeligt sted, men det er da også det eneste at sige pænt om stedet. Maden var uden smag, kødet var sejt eller overstegt, sovsen kold og det meste af maden smagte som om det havde stået mange timer. Vi var 6 til spisning og alle havde det underligt i maven om aftenen.

Jeg vil ikke anbefale dette sted.

5. November 2022

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service!
Tjenerne var opmærksomme på vores bord hele vejen igennem og var flikke til at tage vores tallerkner.
Brunch buffeten var ubeklagelig og det var lækkert med hjemmebagt brød og hjemmelavede pandekager.
Tak for det hele!

21. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service samt dårlig mad

Jeg har været der da de åbnede og et par gange efter, virkelig godt og god betjening, men det skal jeg love for de har rettet ned på, mage til dårlig service og uinterreret personale skal man lede længe efter. Maden var kold og sovsen blev stilt i møgbeskidte gryder. Hende der serverede kødet kunne ikke dansk og læssede af på min tallerken og derfra delte ud til andre. Der var en del personer der skilte sig ud af mængden som tjener enten var bange for eller de var mere interessante end resten af selskabet. Jeg vil klart anbefale at de får rettet op eller lukke. Jeg kommer der helt sikkert aldrig mere.

30. Juli 2022

Prisfusk og ubehagelig oplevelse

Køge

Prisen på brunch incl. kaffe/te og juice er i følge både hjemmeside og fysisk menukort 119,- kr. Der findes også en tallerkenbrunch inkl. champagne for 199,- kr., men vi var der her søndag formiddag til alm. buffet uden champagne. Altså: 119,- kr.

Med et smartbox gavekort til brunch for 2 på 249,- kr. skulle vi i teorien så have været dækket mere end godt ind.

Men ved betaling krævede ejeren pludselig 179,- kr. pr. person. Dette står INGEN STEDER - hverken på nettet eller fysisk menukort/ facade reklame/ andre steder. Da jeg bad ham vise mig hvor det stod, indrømmede han, at det ikke stod nogen steder, men at jeg kunne sige mig selv (og dette blev sagt på virkelig meget ubehagelig og truende vis) at prisen ikke kunne være 119,- kr., som der ellers står. Hans forklaring var, at det var prisen for en tallerken i hverdage, men måtte give mig ret i at en anden pris for weekend IKKE stod nogen steder.

Meget ubehagelig tone og attitude, så vi endte med at betale 109,- kr. ud over Smartbox gavekortet (på 249,- kr.) for at slippe ud derfra, men med den værste oplevelse i maven.

Derudover skal nævnes at kvaliteten af maden ikke var noget at råbe hurra for.

Det er PRISFUSK og vi sørger for at alle vi kender undgår stedet fremover.
Smartbox burde ophæve samarbejdet med Siesta omgående!

Føj for en øv-oplevelse!!!! 😡😡😡

17. Juli 2022

Glostrup

Glostrup. Aldrig mere. Bestilte rejecocktail og en pastaret. Da den unge pige kom med maden satte hun pastaretten foran mig og rejecocktailen ved siden af. Da jeg sagde at rejecocktailen er en forret og pastaen en hovedret fik jeg et beskidt svar om at hende jeg havde bestilt hos var ny, og jeg havde jo ikke sagt noget om at ville have det som for- og hovedret, så det var jo min fejl. Gik i vrede.

6. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Øv øv øv total skuffelse

Vi har lige fået brunch idag i køge.
Det er ikke et sted vi spiser brunch igen eller vil anbefale, ren skuffelse, ikke pengene vær. Vi gik sultne der fra.
Billederne vi så, så så lækkert ud.. men det var en helt anden oplevelse da man først kom der.
Æg fra bøtte, bakeoff brød og wienerbrød, gummi pandekager.
Cafelatte smagte mere af varm mælk end kaffe.

30. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Gør dig en tjeneste og bliv væk.

Dårlig servis, tjenere og personale virker stresset og uengageret. Tomme tallerkner bliver ikke løbende fjernet fra bord. Der var virkelige ringe med mad på buffeten, der blev heller ikke fyldt op ved manglen, samt noget af maden var koldt og usmageligt ( der skal lige siges at vi spist der kl 19 på en lørdag.)
Jeg vil aldrig besøge dette spisested i gen og heller ikke anbefale det til andre.

24. April 2022

Siesta Glostrup !

Siesta Glostrup !
Der må være kommet nye ejere på stedet.
Har sjældent mødt en mere arrogant "tjener" bestemt ikke uddannet. Var mere intereseret i sine røde negle, end kundeservice.
Hvis der er en uddannet kok i køkkenet, hvilket jeg tvivler stærkt på, må han da lide af total mangel, på faglig stolthed.
Kalvefilet, og oksemørbrad, totalt gemmenstegt, og koldt. Det eneste der var varmt, var friturestegte
kartofler.
Vi kom der ofte før vi flyttede fra Brøndby, men vi tager bestemt ikke til SIeta igen.
GOdt råd brug jeres penge et andet sted.

24. April 2022

Siesta Køge - trist oplevelse

Siesta Køge

Been there - done that😣

Fredag den 22. april var vi på Siesta i Køge.
Min hustru fik ribeye med kartoffelmos. Vi blev ikke spurgt om hvordan den skulle steges eller om hvilken kartoffel og sauce der skulle til
Bøffen var trist og mosen uspiselig.
Jeg fik spareribs. De smagte underligt og jeg havde ikke lyst til at spise op.

Betjeningen var uinteresseret og upersonlig. Tjeneren var ligeglad med at jeg ikke brød mig om mine spareribs og at min hustru bad om fritter, da mosen var uspiselig.

Vi kommer der aldrig igen - det skulle da lige være for at hente vores 528 kr., hvis restauranten skulle foreslå det.

22. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi blev snydt og bedraget.

Min kone og jeg ankommer til en reservation fredag aften. Vi ville anvende et smartbox-gavekort vi havde fået foræret, med et beløb på 999.

Ved ankomsten får vi fortalt af en tjener, at smartbox bliver anset som et gavekort, hvor vi bare kan vælge frit fra menuen. Vi oplyser, at vi har et gavekort på 999 kroner, og spørger, om det kan opdeles hvis vi ikke bruger det hele. Tjeneren bekræfter dette og siger, at vi ordner alt med betalingen efterfølgende. Opmuntret heraf undlader vi at bestille retter fra menukortet, men beslutter os i stedet for at spise fra buffeten.

2x buffet og 2x drikkelse koster lige i underkanten af 600 kroner.

Da vi så endelig vil betale bliver det os oplyst, at kortet ikke kan deles op - vi havde påtænkt at spise brunch samme sted den efterfølgende søndag. Medarbejderne på restauranten siger at det ikke kan lade sig gøre at opdele beløbet, men at vi kan blive og ''drikke for 400 kroner''.

Jeg minder tjeneren om, at hun fortalte os at vi godt kunne dele beløbet fra gavekortet op, men hun undskylder sig med at hun er ny og ikke vidste bedre. De ansatte står bag os og taler sammen - vi forstår ikke hvad der bliver sagt, hvorfor jeg ikke kan referer til indholdet af samtalen.

Pågældende tjener henvender sig igen til os og siger, at vi eventuelt kan få vin med hjem, for en værdi af 400 kroner. Da der øjensynligt ikke findes andre løsninger indvilliger vi heri og bliver præsenteret for én flaske vin med skruelåg, som eftersigende skulle have en værdi af 400 kroner.

På vejen hjem konfererer vi os selvfølgelig med deres eget menukort, for at se prisen på vinen. Den er opgivet til 260 kroner.

Man har ladet kunder hæfte for en ansats fejl og vildledende vejledning, stjålet vores penge og løjet om prisen for en latterlig flaske rødvin.

Vi anbefaler alle at gå en stor bue udenom dette sted og deres mangel på moral.

17. April 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Siesta Køge - Kommer der ikke igen

Det hele lovede fint da vi kom ind og så videre men.. Vi var 5 mennesker. 4 af os bestilte medium-steaks og 1 af os bestilte gennemstegt.

Da vi modtog vores 5 steaks var de alle SUPER gennemstegt og tøre..

Vi bad dem returnere det da vi havde bestilt kødet medium.

Da vi fik det nye kød var det mere gennemstegt og sejt end tidligere.

Tjenerene spurgte aldrig efterfølgende om hvordan tingene smagte.

når du bestiller en medium cola (0.5liter) så får du 300g isterninger oveni som ødelægger colaen

16. Februar 2022

Frygtelig mad og servering

Frygtelig mad og servering. Hold jer langt væk, er lige kommet hjem derfra. 4 ud af 5 bøffer var gennemstegt, ikke medium, de to af dem der røg ud blev byttet med to der igen var gennemstegte som gummisåler 😱 de andre var færdige med at spise da vi fik dem 😒 og der var hverken salt eller peber på. Flere andre borde lod også kødet gå ud. Dagens kartoffel "små kartofler" var smagsløse og det grønne ligeså og uden dressing til. Kun bearnaisesovsen kunne nærme sig "Tilfredsstillende". Halv liter sodavand med halv sodavand, halv isterninger. Da regeringen kom var den, ligesom hos de andre borde rundt om os, ikke fratrukket rabatten på 50%. Vi fik ikke en ny regning, beløbet blev blot streget over og et rundt beløb håndskrevet i bunden. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Serveringen var ligeså elendig, i guder, hvordan kan en restaurant være så elendig.

14. Februar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr