Resurs Norge Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

En enkel løsning på et unødvendig problemstilling forårsaket av Resurs selv. At man har et system som sender purring 2 (to!) ganger på en betaling som er inne til forfall uten svarmulighet er for dårl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er veldig fornøyd med Resurs, har brukt dem flere ganger, De har god oversiktlig nettside/app Svarer på spørsmål, og gir tilfredsstillende gode svar hver gang, tommel opp for Resurs 👍 Siste henvend... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har gjennomført dette etter at jeg kommet tilbake fra optikeren, tenkte alt skal være i orden med betalings planen . Men i dag får jeg beskjed at betalingen ble forsinket og måtte gå gjennom hele... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hei💚Jeg er virkelig svært overasket og kjempefornøyd med all service fra Resurs.Spesifisert er det sms: ene for hvert kjøp som gjøres,det gir meg oversikten jeg trenger.Dernest de klare oversiktlige... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Bank
  2. E-Commerce-Lösungsanbieter
  3. Zahlungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Resurs er en ledende nordisk bank med en enkel filosofi: Vi ønsker å skape balanse i folks hverdagsøkonomi. Se gjerne vår FAQ hvor du finner svar på ofte stilte spørsmål: www.resursbank.no/kundeservice

Kontaktinformationen

Fem stjerner

Enkelt og greit

19. Mai 2026

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen! Veldig hyggelig å høre at du opplever det som enkelt og greit 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette er ikke en løsning for kunder som…

Dette er ikke en løsning for kunder som er vant med smidige bank apper. Her virker det som det i hovedsak er lagt opp til mislighold.

Hei Knut
Takk for at du deler tilbakemeldingen din med oss. Vi synes det er leit å høre at du ikke opplever løsningen som smidig og brukervennlig, og vi tar med oss det du beskriver videre i forbedringsarbeidet vårt.
Målet vårt er å tilby en enkel og trygg løsning for alle kunder, og vi setter stor pris på ærlige innspill som kan hjelpe oss å bli bedre.
Ønsker deg en fin dag videre!

Hyggelig kundebehandler

Hyggelig kundebehandler

9. Juni 2026

Hei Mette
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med kundebehandleren vår.
Ha en riktig fin dag videre!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God og oppdatert info om saldoer og og…

God og oppdatert info om saldoer og og om forfall i god tid.

10. Jänner 2026

Hei,
Tusen takk for tilbakemeldingen. Veldig hyggelig å høre at du setter pris på god oversikt over saldo og at informasjon om forfall kommer i god tid.

Hei Harry
Tusen takk for tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at alt fungerte som avtalt.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Litt høy rente som var umulig å senke…

Litt høy rente som var umulig å senke litt på selv om jeg prøvde å forhandle. Derfor bare 4 stjerner.

Hei Geir
Takk for ærlig og konstruktiv tilbakemelding. Vi forstår godt at rentenivået er viktig, og det er leit å høre at du ikke opplevde å få den justert slik du ønsket.
Vi setter pris på at du likevel gir oss en god vurdering, og tar med oss innspillet ditt videre i arbeidet vårt.
Vennlig hilsen Resurs / Christina

Hei
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever tjenesten vår som enkel og nyttig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prompt og effektivt svar.

Prompt og effektivt svar.

Hej!
Tusen takk for tilbakemeldingen. Veldig hyggelig å høre at du opplever svarene våre som både raske og effektive.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig greit når du ikke altid har nok…

Veldig greit når du ikke altid har nok kontanter.

22. Mai 2026

Hei,
Takk for hyggelig tilbakemelding. Det er fint å høre at du opplever løsningen som praktisk når behovet oppstår.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Resurs Bank er en av de beste bankene…

Resurs Bank er en av de beste bankene du kan ha med å gjøre, ettersom den har mange funksjoner som kan brukes til lån, kredittkort og mer. Derfor anbefaler jeg at du blir medlem av banken for å bli en anerkjent kunde. Takk til hele teamet i Resurs Bank .

Hei,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd med oss og tjenestene våre.
Vi setter stor pris på anbefalingen din og de fine ordene til teamet vårt det motiverer oss til å fortsette å levere gode løsninger og service.
Ønsker deg en riktig fin dag videre!

Problemfritt

7. April 2026

Hej
Tusen takk for hyggelig kommentar.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.
Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Enkel og effektiv

Enkel og effektiv. Veldig lettvint løsning ved kreditt kjøp. Lett og god oversikt på nettbank løsning på ressurs app.

Hej,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Det er veldig fint å høre at du opplever løsningen som enkel og effektiv, og at både kredittkjøp og oversikten i appen fungerer godt for deg.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.
Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er god bank og bilig rente og…

Det er god bank og bilig rente og betale som du vil Takk

Antwort von Resurs Norge

Hei Tahsin! Tusen takk for tilbakemeldingen din. Så hyggelig å høre at du opplever oss som en god bank med konkurransedyktige renter og fleksible betalingsmuligheter – det gleder oss virkelig!

Trygghet

Jeg er veldig fornøyd med å bruke Resurs bank 😊

Antwort von Resurs Norge

Hei Mutada! Tusen takk for tilbakemeldingen din. Så hyggelig å høre at du er veldig fornøyd med å bruke Resurs Bank – det gjør oss virkelig glade!

Enkelt

Enkelt, rett fram, god app, ryddig og serviceinstilt

Antwort von Resurs Norge

Hei Øyvind! Takk for tilbakemeldingen din. Så hyggelig å høre at du opplever tjenestene våre som enkle og oversiktlige, med en god app og serviceinnstilte medarbeidere – det er vi veldig glade for!
Ta gjerne kontakt dersom det er noe vi kan hjelpe deg med videre.

Antwort von Resurs Norge

Hei Rolf! Det er veldig hyggelig å høre at du er godt fornøyd med alt – Tusen takk for tilbakemeldingen din.

Enkelt og greit.

Forutsigbart og greit.

Antwort von Resurs Norge

Hei Åge! Så hyggelig å høre at du opplever tjenestene våre som enkle, forutsigbare og greie – det setter vi stor pris på!
Ta gjerne kontakt dersom det er noe vi kan hjelpe deg med videre.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

For mye masing om betalinger før…

For mye masing om betalinger før forfall det SMS’er og mailer og gjerne opptil flere ganger. Har ikke behov for alt dette, en uting.

Antwort von Resurs Norge

Hei Trond! Takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår at det kan oppleves som for mye med flere påminnelser før forfall, både på SMS og e-post – det kan virke unødvendig når du allerede har kontroll.
Tilbakemeldingen din er viktig for oss, og vi tar dette med oss i arbeidet med å forbedre kommunikasjonen vår. Ta gjerne kontakt med kundeservice dersom du ønsker hjelp med varslingene eller har spørsmål – vi hjelper deg gjerne!

Antwort von Resurs Norge

Hei Anita! Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både varslinger og saldooversikt – det er viktig for oss at du har god kontroll og trygghet i hverdagen.
Ta gjerne kontakt dersom det er noe vi kan hjelpe deg med videre!

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr