Resurs Norge Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

En enkel løsning på et unødvendig problemstilling forårsaket av Resurs selv. At man har et system som sender purring 2 (to!) ganger på en betaling som er inne til forfall uten svarmulighet er for dårl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er veldig fornøyd med Resurs, har brukt dem flere ganger, De har god oversiktlig nettside/app Svarer på spørsmål, og gir tilfredsstillende gode svar hver gang, tommel opp for Resurs 👍 Siste henvend... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har gjennomført dette etter at jeg kommet tilbake fra optikeren, tenkte alt skal være i orden med betalings planen . Men i dag får jeg beskjed at betalingen ble forsinket og måtte gå gjennom hele... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Bank
  2. E-Commerce-Lösungsanbieter
  3. Zahlungsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Resurs er en ledende nordisk bank med en enkel filosofi: Vi ønsker å skape balanse i folks hverdagsøkonomi. Se gjerne vår FAQ hvor du finner svar på ofte stilte spørsmål: www.resursbank.no/kundeservice

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

321 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hadde jeg kunnet gitt minus 10 hadde de…

Hadde jeg kunnet gitt minus 10 hadde de fått det. Styr unna.
Lurer på om de opererer innenfor det som er lovlig? Skyhøye gebyrer og skyhøye renter. I stedet for å betale alt på en gang( etter måneden med rentefri)delte jeg beløpet i to. Det kostet meg fryktelig mye penger. Les alt med liten skrift dersom du likevel vurderer å bruke dem. Men styr unna, de er farlige for økonomien din.

12. Juni 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hei Anne,
Takk for din tilbakemelding.

Det er selvfølgelig trist å høre at du ikke er fornøyd.
Når det gjelder gebyrer som kan påløpe avhengig av valgt betalingsmåte, fremgår dette alltid i kredittavtalen under kredittkostnader.

Dersom du ønsker at vi ser nærmere på saken din, er du velkommen til å sende oss en sikker melding via onlinebanken, så vil vi komme tilbake til deg.

Ønsker deg en riktig god helg!
Vennlig hilsen,
Minna / Resurs

Jeg er fornyd reshurs

Det er for med Resurs

9. Juni 2026

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at du har en god opplevelse med Resurs.

Super fornøyd

Man får poeng når det brukes, og man kan endre pin kode som man vil selv. Alt i alt super fornøyd:)

Hei Kristin
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både poengopptjening og muligheten til å endre PIN-koden selv.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når ikke klarna ville så hvar…

Når ikke klarna ville så hvar resursbank gdnialt

8. Juni 2026

Hei.
Tusen takk for tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at vi kunne være til hjelp da du trengte det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hei💚Jeg er virkelig svært overasket og…

Hei💚Jeg er virkelig svært overasket og kjempefornøyd med all service fra Resurs.Spesifisert er det sms: ene for hvert kjøp som gjøres,det gir meg oversikten jeg trenger.Dernest de klare oversiktlige fysiske brevene hver måned og til sist e- postene- virkelig BRA!💚Ps! Jeg har anbefalt Resurs til flere 💚

Hei Vigdis
Tusen hjertelig takk for den fantastiske tilbakemeldingen. Det er virkelig veldig hyggelig å høre at du er så fornøyd med både SMS-varsler, månedlige oversikter og e-poster det er akkurat slik vi ønsker at det skal fungere.
Ekstra stor takk også for at du anbefaler oss videre det setter vi utrolig stor pris på.

Hei Jan
Takk for tilbakemeldingen. Vi forstår at automatisk trekk kan gjøre betalinger enda enklere og mer oversiktlige.
Vi tar med oss ønsket ditt videre i arbeidet med å forbedre løsningene våre.

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med den raske behandlingen av søknaden.

Hei Jens
Tusen takk for tilbakemeldingen. Veldig hyggelig å høre at alt fungerer meget bra og som det skal.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Melding i god tid om betaling og at…

Melding i god tid om betaling og at betaling er mottatt

Hei Trond!
Tusen takk for tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du setter pris på å få varsel i god tid og bekreftelse når betalingen er mottatt.
Ha en fortsatt fin dag!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg søkte om informasjon om hvordan legge inn en faktura

Jeg søkte om informasjon om hvordan legge inn en faktura til betaling i Resursbank, men fikk kun kontakt med en robot som ikke skjønte hva jeg ville. Denne ba meg kun kontakte min hovdebankforbindelse, og det endte ut med at jeg brukte denne. Ikke noe hjelp å få fra Ressursbank.

5. Juni 2026

Hei Ronny
Takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det er leit å høre at du ikke fikk den hjelpen du trengte, og at kontakten med chatboten opplevdes som utilstrekkelig.
Vi forstår at dette kan være frustrerende, spesielt når du søker konkret veiledning. Tilbakemeldingen din er viktig for oss, og vi tar den med videre i arbeidet med å forbedre både løsningene våre og kundeserviceopplevelsen.
Du er alltid velkommen til å kontakte oss direkte via kundeservice, så skal vi sørge for å gi deg den hjelpen du trenger.
Ønsker deg en fin dag videre!

Grunn

Grunn. alt OK. Ikke noe feil.

3. Juni 2026

Hei!
Takk for tilbakemeldingen. Så bra å høre at alt oppleves som i orden og at du ikke har opplevd noen problemer.

Enkel og grei bank

Enkel og grei bank. Liker at de har egen app og de er raske til å svare ved eventuelle spørsmål. Vært kunde i mange år nå og kommer til å fortsette med det.

Hei!
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplever oss som en enkel og brukervennlig bank, og at du er fornøyd med både appen og responstiden vår.
Vi setter ekstra stor pris på at du har vært kunde hos oss i mange år og ønsker å fortsette det betyr mye for oss!

Super bank🥰

1. Juni 2026

Hei,
Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen. Det setter vi stor pris på.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God rente og enkle løsninger

Lett å finne det jeg ville gjøre

Hei,
Tusen takk for tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du synes det er enkelt å navigere og finne det du trenger.

Hei Gunn
Tusen takk for tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med den gode servicen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er og har vært veldig fornøyd med dere

Er og har vært veldig fornøyd med dere. Den erfaringen har jeg hatt hele tiden.

Hei!
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du har vært fornøyd med oss over tid det setter vi stor pris på.

Det er bra

Det er bra , det er en løsning om økonomi.

Hei,
Tusen takk for tilbakemeldingen. Det er fint å høre at du opplever løsningen som nyttig i forhold til økonomien.
Ha en fortsatt fin dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har hvert veldig fornøyd med …

Jeg har hvert veldig fornøyd med Resursbank. Det er ei grei måte å betale på. Kjempefornøyd.

Hei,
Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du er så fornøyd med oss og opplever løsningen som enkel og praktisk.
Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Deilig å kunne dele opp betalingen.

Deilig å kunne dele opp betalingen for en vare uten å måtte betale ekstra renter.

Hei,
Tusen takk for tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at du setter pris på muligheten til å dele opp betalingen uten ekstra rentekostnader.
Med vennlig hilsen Resurs / Christina

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr