Har i stort varit OK med dem tidigare ... Men nu senast när jag skulle reklamera USEL kvalitet på ett orange Beats-skal för iPhone 17 Pro at 995 spänn ... så krävdes det tre (3) minioner för att sl... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Apple ID låst och spärrat ingen information om varför bara att det brutit mot ‘avtal’ förklarar för en trött oengagerad dryg support efter dagar av samtal som dessutom förolämpar mig att jag endast la... Mehr ansehen
Köpte en apple ipad 11 och vilket nedköp. Sämre batteritid än min förra ipad 2020 och urusel touch-id knapp. Har tyvärr låst fast mig i apples ”sfär”, men hoppas på att Musk släpper de produkter det... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Fick hjälp av supporten. Först fick vi det inte att fungera när jag kom hem ikväll så funkade det igen!
Blev lurad att köpa en iphone 16. Var rädd för att överföringen inte skulle fungera från min gamla telefon. Tyvärr så fick jag alldeles rätt. Den nya går inte ens att ringa på från Spanien. Apple emporia suger! Kan inte ens kontakta apple support pga vadå????? Går inte ens att ringa med den här nya skiten! Har AI redan övertagit världen
Tycker man för det mesta får bra hjälp i supporten hos Apple
Tycker jag för det mesta har fått bra hjälp supporten
Nu har jag haft Mac sedan 86,och allahanda Apple prylar sedan.
Tidigare var ju Apple ett mer professionellt produkt, där Apple försäljare var profsigt folk
Numera är ju Apple mere ett underhållnings företag med allehanda leksaker, dock fortfarande också med mere profesionelle grejor, som kan kräva proffsig hjälp, ock där är inte alltid supporten sufficient, men jag har så blivit vidare ställt til en kunnig supporter
Man kan inte förvänta att en person skall täcka alla Apples produkter
schyssta och bra produkter
schyssta och bra produkter, överdrivet dyra dock, exempelvis den nya laddaren. fullständigt bisarrt. men bra kvalite och pålitligt.
kundservicen är också mycket bra.
Emporia = idioter
Jag har suttit i telefon med Apple supportern och fått hjälp med mina AirPods pga strul med dem . Jag pratade med supporten 2 gånger och gick igenom vad som hade hänt , Första gången jag pratade med dem pratade jag i 50 min andra gången 40 min efter andra samtalet sa supporten att jag skulle uppsöka Apple på Emporia och där blev jag nästintill dumförklarad och de tyckte att jag skulle återkomma om det inte fungerade och då hade jag sagt att jag blev skickad hit . De tyckte att det som supporten hade gjort var bra nog 🤬. Jag tycker detta är en dålig stil .
Irrelevant fråga om ålder
Apple har kunnat lösa de flesta av mina frågor tidigare, men denna gång brast kommunikationen med kundtjänstmedarbetaren och lösning saknades. Som uppföljning efter samtalet fick jag svara på frågor om hur jag upplevde samtalet och fick då en fråga om min ålder. Den ENDA personliga frågan. Ingen fråga om kön, eller utbildning, eller arbete. Frågeställningen kan endast vara relevant i statistiskt syfte som ett försök att lägga skulden på mina axlar för att problemet inte löstes, och implicit antyder frågan att problemet beror på bristande tekniska kunskaper till följd av hög ålder. Vad ska Apple göra med denna information? Konstatera att ju äldre kund desto högre sannolikhet att problemet inte avhjälps? Äldre personer söker oftare support? Och sen, vad säger detta? Kommer de anpassa sin kommunikation som en följd av denna ”statistik”? Och i så fall, på vilket sätt? Hjälper denna statistik Apple att bli bättre? Sätter frågan fokus på Apples eventuella egna problem? Dessutom: Som man ropar i skogen får man svar. Inget säger att ”statistiken” ger någon sorts sanning. Den kan bara leda till att fördomar om äldre späds på och i värsta fall till åldersdiskriminering. Skäms Apple!
akta er med köp inuti appar
akta er med köp inuti appar , betalt flera hundra kronor för en köp inuti app nu är samma dag plösligt appen borta från appstore kan ej göra nåt får ej heller pengarna tillbacks
Super support
Support med ett oändligt tålamod och är hjälpsam på kundnivå
Är väldigt nöjd de medarbetare som jag har haft kontakt med under flera tillfällen
Uppdatering utan kostnad under flera år
Låst Mobil problem
Efter supporten berättat att det inte var några problem för dom att låsa upp min mobil om jag uppvisade inköpskvitto, köpt från en större affärskedja tänkte jag att det löser sig....men nej, jag orkade inte med alla vändor till slut köpte jag en Samsung samt beslöt mig att aldrig mera köpa Apple, (har både IMAC och MACAIR) men denna era är över, nog är nog!
Jag är sååå besviken på Apple.
Jag är sååå besviken på Apple.
Köper en dyr Apple Watch Ultra 2 med ett armband som visar sig innehålla de förbjudna ämnena PFAS,
en mycket hög koncentrationen av PFHxA.
PFAS-kemikalier lagras i kroppen och ökar risken för cancer och ett negativt påverkat immunsystem.
Har haft armbandet på mig dygnet runt i ett par år.
Dålig service på Apple Täby.
Dålig service på Apple Täby.
Man köper produkten och i princip allt måste man göra själv.
Att få hjälp från personal i butiken tar både tid och tålamod.Garantien gäller bara på
pappret.
riktig bra service i emporia igår
riktig bra service i emporia igår, stort beröm til de n unge mannen vars namn jag tyvärr inte fick namnet på
Jag nekades retur av en inte…
Jag nekades retur av en inte fungerande…
Jag nekades retur av en inte fungerande Apple Lightning Adapter för 690:- med motiveringen att ingen Apples produkt får returneras om förpackningen är öppnad. Hur kan man testa en produkt om man inte kan öppna förpackningen?
Mycket dålig support
Mycket dålig support.
Förstår inte varför ett företag som Apple har ett så dåligt system för kundservice? Det ska vara så himla svårt att kontakta dem. Deras hemsida är också otydlig och refererar till samma kundsupport telefonnummer för allt. Chatt, mejl eller andra alternativ existerar inte och man är tvungen att ringa på telefon under arbetstid på vardagar och gå igenom deras jobbiga telefonsvarare i 5 minuter och sen telefonkö varje gång det är något. Apple är väl ett techföretag? Att de inte lyckats bättre än såhär är ju nästan ironiskt. Det är som att de inte vill att man ska kontakta dem? När man väl ska få hjälp ska de också vara extremt krångliga, och något som skulle kunna lösas direkt tar 24h.
Nej, aldrig mer Apple store. Rekommenderar att man istället köper från en pålitlig återförsäljare.
Lyssna på det här
Lyssna på det här. Köpte AirPod Max för 7000:- i julklapp till min dotter. Jag fick då 850:- i presentkort (en deal som Apple hade innan jul, inget jag valde). Tyvärr ville min dotter ha en annan färg som Apple ej hade (silver) så jag köpte från Webhallen. Lämnade då tillbaka hörlurarna oöppnade (såklart) till Apple i butiken på MOS. Får då endast 6150:- tillbaka? Apple har då alltså tjänat 850:- på mig utan att jag ens bett om det. Jag var så otroligt arg och dom i butiken höll med till 100% men skyllde på att dom saknade en ”knapp” som kunde lösa upp presentkortet. Vidrigt och sjukt obehagligt hur man kan få göra så. Jag blev alltså totalt lurad på 850:- och Apple håller nu på mina pengar. Alltid varit nöjd med det här företaget men nu kommer jag passa mig och sprida den här historien till så många jag kan.
Beställde telefontid för idag pga Apple…
Beställde telefontid för idag pga Apple tv som vägrar att uppdatera. Får samtal från Apple support som bollar vidare mig till ngn som jobbar med Apple tv. Får en lösning sen ber han mig att vänta. 20 min senare så klickas jag bort. Det går inte att ringa upp utan jag måste boka ny tid för imorgon.
Så jäkla glad att jag själv inte äger någon Apple produkt men tråkigt att jag gett bort det i julklapp. Förstår verkligen inte varför det här företaget inte gått i konkurs för längesen
Långvarig applekund. Nu är det dags att tänka om
Använt och rekommenderat Apple i 20år+, men nu är det slut. Efter inköp av Iphone 16 Pro (billig, bara 19tusen🫣)gjordes en, enligt apple, nödvändig uppdatering av Homekit. Informationen klart bristfällig kring konsekvenserna. Att då kräva ytterligare inköp av Homepod för x antal tusenlappar då annan apple enhet(ipad m.fl) tidigare kunnat användas som hem-hub känns enormt girigt. Nu har min hela hemautomation kraschat, precis vad man vill spendera sin julhelg med. Tack apple
Sämsta och mest provocerande servicen i…
Sämsta och mest provocerande servicen i hela världen.
Otroligt tråkigt då produkterna är bra men så fort något strular så är det en mardröm.
Bra telefoner
Bra telefoner, inga problem älskar IPhone/Apple
Hutlösa priser.
Varför är det så in i helv…. Dyrt att reparera Apples produkter? De innehåller ju inte några diamanter som skulle göra skäl för priserna
Har en iPad som jag behöver byta batteri i, batteri bytet kostar lika mycket som att köpa en helt ny iPad.
en kundtjänst som håller med kunden…
en kundtjänst som håller med kunden fullt ut, precis så som bra kundtjänst ska vara:)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.