Apple Bewertungen 192

TrustScore 2 von 5

2,1

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Har i stort varit OK med dem tidigare ... Men nu senast när jag skulle reklamera USEL kvalitet på ett orange Beats-skal för iPhone 17 Pro at 995 spänn ... så krävdes det tre (3) minioner för att sl... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Apple ID låst och spärrat ingen information om varför bara att det brutit mot ‘avtal’ förklarar för en trött oengagerad dryg support efter dagar av samtal som dessutom förolämpar mig att jag endast la... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte en apple ipad 11 och vilket nedköp. Sämre batteritid än min förra ipad 2020 och urusel touch-id knapp. Har tyvärr låst fast mig i apples ”sfär”, men hoppas på att Musk släpper de produkter det... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev lurad att köpa en iphone 16. Var rädd för att överföringen inte skulle fungera från min gamla telefon. Tyvärr så fick jag alldeles rätt. Den nya går inte ens att ringa på från Spanien. Apple empo... Mehr ansehen

2,1

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Extremt krångel och dåligt bemötande

Precis som många andra är jag också ägare till defekta airpods pro. Lämnat in på service hos auktoriserad apple service provider men trots tre besök har fel ej kunnat åtgärdas. Det är tydligen själva caset det är fel på, något enbart apple själva kan byta ut.

Kontaktade apple första gången om detta samma dag jag fick tillbaks airpods från service. Efter 50 minuter i telefonkö verkade allt gå förvånansvärt bra och snabbt. Representanten var trevlig och verkade förstående om min situation och det kom överens om att ett nytt case skulle skickas ut till mig och att jag skulle returnera min defekta produkt.
Tre veckor gick och jag började undra vad som hände då jag inte heller fick någon leveransbekräftelse/annan info kring leverans. Skrev till dom på chatten med mitt ärendenummer men tydligen kunde dom inte ens ge snabb uppdatering om det där så fick återigen sitta i telefonkö runt 40-50 min. När jag kom fram så visade det sig att representanten som "hjälpt" mig innan inte hade slutfört ärendet, så inget hade hänt. Det fixades till med ny representant som skulle se till att det prioriterades och produkt faktiskt skulle skickas ut.

Denna gång fick jag spårningslänk till UPS kort efter samtalet. En vecka senare fick jag info från UPS att det skulle levereras. Senare samma dag (som vanligt med UPS) fick jag sms att jag inte hade varit hemma = ingen leverans. Jobbade hemma så det var spännande (men inget apple kan rå för).

Kontaktade senare UPS och frågade när det skulle levereras men det hade dirigerats till ett ombud. Problem igen; ingen försändelse där - UPS har slarvat bort försändelsen.

Rapporterade detta till apple i hopp om att dom snabbt ska kunna lösa det, förslagsvis genom att reklamera försändelsen, då jag som mottagare inte kan göra det - och sedan skicka ut ny produkt, helst så fort som möjligt eftersom jag i detta skede väntat i 77 dagar sedan första kontakt.

Men nej, självklart måste en hel drös diverse personer inom apple kopplas in för en "utredning".
Förstår inte vad det är att utreda mer än att konstatera att det är borta vilket det finns extremt övertydlig information om genom att bara söka på spårningsnumret.

Vid det här laget bad jag även representanten engagera sig lite mer i ärendet så något händer, då jag är trött på att vänta eftersom inget händer. Fick otrevligt svar om att ärendet är under behandling och det inte finns mer han kan göra just nu.

Nu har det gått ytterligare en vecka sedan dess (rätt lång tid för att "utreda" försvunnet paket tycker jag) och ingen information alls.
Har skickat meddelande till handläggaren men inte fått svar. Orkar inte ringa för jag har inte tid att sitta och vänta i telefonkö mer.

Jag ångrar innerligt att jag köpte airpods pro när detta är resultatet av vad som händer då.

Nu har det gått så långt utan att något händer att det känns som jag måste vända mig till konsumentverket/ARN eller liknande. Något jag egentligen inte orkar eller har lust att göra men när det rör sig om en så pass dyr och "vardagsviktig" produkt som denna och ingen hjälp från apple själva så känns det som sista/enda utvägen?

Ser apple själva detta får ni mer än gärna ta kontakt med mig för att lösa ärendet, Det absolut enda jag vill är att erhålla en fungerande produkt.

27. Jänner 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Apple som säljer appleprodukter, inget att klaga på.

Supersnabb expressfrakt på allt du köper, skickades direkt efter beställning och kom hem dagen efter.

Mestadels samma pris som alla andra butiker har på produkterna. Har ju dom flesta originaltillbehören som finns på marknaden till dina Appleprodukter.

Rekommenderar starkt.

6. Jänner 2021

Airpods Pro defekta

Airpods Pro defekta
Lång historia kort. Ena luren slutade fungera, inget ljud/gick ej att para den.
Följer support informationen och gör felsökningen själv först. Fungerar ej, ringer apple, gör felsökningen igen. Ingen kö och kommer fram direkt, gör felsökningen igen, men först måste "agenten" pausa mig några minuter några gånger, tänker detta måste vara ett standard samtal för supporten men icke. Slutar med att efter 45 min måste lägga på. Gör om ovan igen, men för att sen bli kopplad iom "agenten" kan ej göra mer, slutar med att dom ska skicka en ny lur på garantin, och då måste man reservara pengar från mitt kort 1100:- När jag sen får bekräftelsen, så har dom skickat en höger lur. Ringer direkt när jag får beken och ber dom ändra till en vänster ist. Det går inte, utan isf får dom reservera pengarna igen alltså 2200:- i minst en månad. Tackar då nej, till detta och ber om att få prata med en ansvarig, det går inte.

Vilket företag kan man inte få prata med en ansvarig på? Inget förutom Apple. Chattar och ringer några gånger utan framgång att få prata med ansvarig, kundservice eller vad man nu ska kalla dom, får inte säga vad dom personligen tycker om ärendet, säga vart dom sitter, får inte säga sitt efternamn, vilket skämt. Det blir komik av det hela.

Slutar med att jag får ett mail från en ansvarig som jag pratar med, som säger bara maila mig om det är något. Svarar på mailet till personen ifråga, tror ni jag får något svar tillbaka? Icke, mailar igen för skojs skulle efter några veckor igen, då får jag svar efter några dagar av en annan person att han är ledig och ska vidarbefodra mitt mail till han, inget svar igen. Mailar han igen, inget svar.

Åker förbi butiken, får hjälp direkt. och dom skickar hela produkten som efter några arbetsdagar löser mitt problem.

Så slutligen ring inte apple supporten, det är den absolut sämsta upplevelsen jag fått. Kundskapsnivån är riktigt låg och då är jag inget proffs själv på apples produkter.

Webhelp som Apple supporten har här i sverige har verkligen massor att jobba på.

Vänd dig till butiken direkt där du köpte produkten ist ALDRIG att jag kommer vända mig dit igen pga usel service, usel återkoppling, usel kunskapsnivå, detta baserar jag på mina 10 samtal, åtagliga gånger i chatten angående ett problem som borde tagit ett samtal inte mer.

29. Dezember 2020

Köp inte APPLE TV+

Värdelöst företag .... sälja sälja sälja .men ta han dom kunderna nej ....ju större företag blir desto mer glömmer dom bort vilka dom lever på ...köpte en apple tv med löftet att det ingår gratis apple tv + i år ...det gjorde det inte ..och sossesvinen på apple vägrar att aktivera den ...så det blir att skicka tillbaka till webhallen..

27. Dezember 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Apple som företag är en sak, men iPhone 12 Mini är en pärla.

Om Apple i sig kan jag inte uttrycka mig. Jag gillar inte Apple generellt sett, alls. Men. Så råkade jag se något som gav mig flashbacks till min gamla 5S. Den nya iPhone 12 mini. Efter att inte ha haft apple sedan 5an tog jag ett leap of faith och det enda jag verkligen kan klaga på, som endast är mitt eget fel eftersom jag visste om det, är batteritiden. iOs har kommit jättelångt. Har haft ett par Airpods i ett år och de fungerar klanderfritt med denna telefonen. Det kommer ju inte som en överraskning att man fortfarande tycker luren är på tok för dyr, men... Denna telefon ser jag som ett viktigt steg, då den faktiskt är riktigt, riktigt bra. Ni får en trea istället för fyra av tre anledningar:
1. Där kommer inte med en väggplugg och ni kan låtsas hur mycket ni vill att det är för att ni vill spara på naturen och att folk "redan har massa väggpluggar hemma", men faktumet är att den går från USB-C till lightning och det har inte ens gamla appleAnvändare hemma. Detta är ENDAST för att kunna sälja ytterligare ett tillbehör.
2. Inga skärmskydd på telefonerna från fabrik. Kan Xiaomi, Oneplus och Huawei göra det på telefoner som kostar mindre än hälften, så kan ni också det och där finns ingen ursäkt förutom att ni antingen vet om att folk kommer tappa dem och då kommer där ett skärmbyte som man betalar er för, eller för att ni tjänar pengar på att folk köper skärmskydd hos er/av er.
3. Har enorma problem med att skicka vanliga SMS till folk. 3/10 sms kommer aldrig fram och har varit inne och ställt in allt som det ska vara. Har till och med nollställt telefonen (clean slate), för att se om det hjälpte. Kollat flertalet sidor och är ganska tekniskt begåvad, så det är något med hur systemet är uppbyggt som gör det.

Men, som en vis man en gång sa:
- You don't become a billion dollar company by being generous.

Med allt detta skrivet:
Jag är otroligt förvånad över hur nöjd jag är med denna telefonen i sig själv, mina gamla airpods till den och även om allt egentligen handlar om att man ska köpa en dyr lur, hoppa på alla dyra streamingtjänster, köpa massa dyra tillbehör och bla bla, så är den väldigt välbyggd/välsorterad och absolut respekt för det.

Telefonen i sig själv (speciellt formatet/formfaktorn) och IOS (14) får 4/5.
Helheten med klagomålen 2,5-3 / 5.

23. Dezember 2020

Så himla otrevliga

Så himla otrevliga, gick dit för att fixa min dator och gjorde det som stod på informations listan utanför butiken, lyckades boka möte (vad jag förstod av det som stod och bekräftelsen jag fick via mail), ställde mig på kö och informerade vakten som var super trevlig. Sen kom en anställd, skånsk dialekt, attackerade direkt för att jag inte hade mitt namn registrerat i hans system (blev enligt honom något jag gjort fel) när jag försökte förklara missförståndet blev han väldigt hög i tonen, otrevlig och sa att jag ska lyssna på honom och att han vill ”prata klart”. Blev så himla chockad för jag var super trevlig och sa absolut inget otrevligt. Fick knappt förklara situationen, så hemskt att man blir bemött på de viset.

21. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Värdelös customer service Apple!

Köpte skydd till min och dotters Iphone i mitten av november, för 1 078 kr. En månad senare har där kommit in luft under bägge skydden. Åker till Emporia och går tillbaka till Apple store för att reklamera tjänsten och produkten. Får till svar att de har fått instruktioner från Apple att de inte får hantera skydd pga att de då tar i kundens produkt. Får 2 alternativ. Antingen att reklamera till företaget i Belgien som gjort skyddet! eller återköp. Väljer då återköp. Då tar de i våra telefoner, plockar av våra skal och sedan plockar av skyddet och torkar av skärmen. När jag frågar vad skillnaden är att sätta på ett nytt skydd när de redan har tagit i våra telefoner hänvisar de till instruktioner från Apple. Jag hade haft förståelse för om man inte satte på ett nyköpt skydd men när det är en reklamation så tar man hand om kunden. Framöver blir det inte Apple! Sämsta customer service!

21. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen vilja att underlätta reparation

Har en Macbook Pro från 2018. Kostade strax under 30 000 :- vid inköp.

Tangentbordet är felkonstruerat och behöver bytas ut efter förhållandevis liten användning. Är ett erkänt problem med modellen. Har datorn dockad 95% av användningstiden.

I deras serviceprocess kan de varken svara på hur lång tid reparationer tar eller ge en lånedator under tiden reparationen utförs. Är egenföretagare och kan omöjligt vara utan datorn tyvärr.

Håll er borta från Apple om ni är proffessionella och beroende av datorn för ert arbete.

8. Dezember 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har problem att ladda upp högupplösta…

Har problem att ladda upp högupplösta bilder från iCloud. En tjej som hette Amanda sa att hon skulle skicka mail om hur jag skulle göra och att jag skulle uppdatera telefonen. Mailen var värdelösa och jag har uppdaterat telefonen. Samma problem kvarstår.

20. November 2020

Köpte en MacBook Pro 2019 och är väldigt besviken

Har fått tillbaka datorn igen och de säger att det är inget fel på den, trots detta blir den 3-4 gånger så varm som de övriga macarna vi har.
Köpte en MacBook Pro 2019.
Säljaren sa att mitt liv skulle bli enklare, då denna dator skulle vara stabilare och snabbare samt att garantin funkade över hela världen, Men nu har jag en dator som krånglar, överhettar samt låter väldigt högt.
kommer ej gå in på hur många timmar jag lagt ner på detta samt hur dålig policy Apple har på att byta ut datorn eller att de ej har lånedator när man lämnar in på reparation.
Att man inte heller kan uppgradera sin dator är riktigt dåligt, då man kanske efter ett år märker att man behöver mer ram eller större ssd.
Ska nu lämna in datorn för andra gången och hoppas den blir fixad nu.
Är dock relativt nöjd med deras mobiler och paddor så beroende på hur reparationen går och vad som händer så kan ske betyget ändras.

8. November 2020

Overpriced

Tried my fair share of apple products and I always switch over to a competitor's product who simply provides the same service, if not better, for a cheaper price.
Worst part is the brand loyal people who blindly sticks to apple for the "status"

7. November 2020

Min sons airpods trasiga

Min sons airpods med garanti kvar har gått sönder och de vill nu reservera 695:- för att skicka nya och när jag skickat in de trasiga så får jag tillbaka reservationen.

Jag frågade om jag kunde skicka först men nope.

Konstig garantihangering.

Om de nu tror att man inte skickar in de defekta airpodsen så har de adress och alla uppgifter att fakturera personen men av någon anledning så ska de ha reserverade pengar.

24. August 2020

Apples kundsupport är värdelös

Apples kundsupport är värdelös. De borde kunna mer när man ringer och frågar en enkel fråga. De ber en vänta för att sedan försvinna några minuter och då går de själva in på deras egna hemsida och läser. Jag menar att de borde ha lite mer grundkunskaper. Jag frågade om man kunde använda AirPods till en Apple TV enhet. Jag orkade inte googla utan ringde supporten.
De kunde skicka mig vidare till en annan avdelning också men då skulle jag få sitta i kö igen.
Jag ville också få mer kortare Info om olika Apple AirPods generationer men även där bad hon mig vänta för att de skulle kolla upp det.
Bättre grundkunskaper hos sales!
Sen bad jag få direktnummer till en applestore butik. Visst det fixar jag men då kom jag till samma växel igen

11. August 2020

Aldrig mer en Apple prudukt

Aldrig mer en Apple prudukt
Har fel på min iPhone xs
Dom vägrar ta in telefon och reparera den. Haft kontakt med Suport som tror man kan lösa det på telefon flera månader har ja haft kontakt med dom
Vissa slänger på telefon när man pratar med dom. Dom bryr sig inget alls att man har en trasig mobil
Vart trogen kund. Men nu blir det aldrig mer en produkt ifrån dom
Även anmält dom till Arn

27. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Den 8 juli köpte jag en iPhone 11 den…

Den 8 juli köpte jag en iPhone 11 den 13 dök felmeddelande upp mobilnätuppdatering misslyckade det ej går ringa eller ta emot samtal .......
Idag har jag lagt ner 5 timmar på att besöka en auktoriserad butik som hänvisade till apple-suporten (butiken gjorde vad dom kunde) kom hem ringde supporten satt i 3 timmar med med både vanliga och senior supporten, provade deras tipps, men det gick inte ringde igen och nu blir jag kastad mellan inköpsstället Elgiganten Barkarby) och Apple suport, inte rimlig att betala 9.000:- och ingen vill ta ansvar, ett års garanti gäller, varför ska kunden komma emellan och sitta och mil efter mil och åka fram och tillbaka.

23. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Köpte en iPhone xs i tron om att jag…

Köpte en iPhone xs i tron om att jag köpte en kvalitetsprodukt. Vilket skräp! För o inte tala om Apples service. Haft en defekt telefon sen inköp o nu har det gått SJU månader o de fortsätter o logga telefonen för o se vad som är fel. Allvarligt vilket skämt.
Telefonen hackar o hänger sig. Inget flyter på smidigt utan känns som jag flyttade tillbaka tio år i tiden när jag köpte denna.
Se upp!

19. Juli 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mina iPhones håller knappt i ett år

Mina iPhones håller knappt i ett år. Och vems idé var det att ta bort hörlursuttaget????? Känns som att jag får köpa en ny adapter varannan vecka.
Och alla verkar ha glömt att apple själva har bekräftat att de medvetet gjorde gamla iphone-modeller långsammare, och fick betala 500 miljoner dollar i en rättegång. Litar inte på Apple för 5 öre.

16. Juni 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nu är det slut på smekmånaden (12 år)…

Nu är det slut på smekmånaden (12 år) med Apple.
Jag jobbar med It och har en otroligt stor erfarenhet av problemlösningar inom tele, data och media.

Har stora problem med att min Ipad (safari) kraschar och går tillbaka till en tidigare krasch då andra sidor var öppna. Det räcker att jag inaktiverar ett e-post konto så händer det. Har suttit med supporten och testat otaliga lösningar från nätet.
Idag ställde jag in familjedelning på min Iphone och det fungerar inte som Apples
supportsidor visar.

I alla andra system kan man rätta till saker själv, här är det låst och det finns ingen möjlighet att göra något åt det troliga problemet.

Apples priser och support är totalt uppe i det blå. Skulle vara nöjd om det fungerade hälften så bra som de säger att det gör.
Kommer att sluta köpa Apples produkter och rekommendera att de slutar köpa deras produkter. Hade ett problem med Ipod airs, där deras servicecenter mccare visade sig vara det värsta jag upplevt.

8. Juni 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr