COCOON COMPANY Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Sämsta kundservice. Köp inte kapok madrasser - omöjliga att sova på. Jätte hårda och stinker! Inte heller kapok kudde. Hård och dålig kvalite! Hår ej att returnera utan att betala själv minst 2.000... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft flere forskellige dyner og puder igennem tiden. Nu faldt næste valg på Cocoon´s produkter. Det er de bedste dyner vi nogensinde har haft, de tempererer sig så man aldrig hverken fry... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top kvalitet, god kundeservice og produkter som møder forventninger. Vores drengs første dyne blev i sin tid købt hos Cocoon og vi har været meget glade for produktet. Der er ingen tvivl om at C... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har ledt længe efter en dyne der kunne hamle op med den klassiske lidt tunge, men luftige dundyne. Jeg har endelig fundet en! Min varmeste anbefaling til den lækre Amazing Maize dyne :) Den er blø... Mehr ansehen

1. Bettenfachgeschäft
  2. Schlafzimmermöbelgeschäft
  3. Internetladen
  4. Bettwarenfachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Cocoon Company er en dansk familieejet virksomhed, der specialiserer sig i allergivenlige og økologiske produkter til hjemmet. Virksomheden stræber imod en mere ansvarlig og naturlig tilgang til tekstiler og tilbyder et bredt udvalg af produkter som dyner, puder og madrasser. Cocoon Company har en særlig forkærlighed for kapok, et 100% naturligt materiale, der er kendt for sine unikke egenskaber. Kapok er både temperaturregulerende, antibakterielt og fri for kemikalier, hvilket gør det ideelt til et sundt sovemiljø for hele familien. Cocoon Companys produktsortiment omfatter flere kategorier, der alle er udviklet med fokus på naturlige materialer. Virksomheden producerer blandt andet babydyner og børnepuder, som er skabt til at give de mindste familiemedlemmer en god nattesøvn. Derudover tilbyder Cocoon Company topmadrasser, kapokmadrasser og rullemadrasser, som passer til både børn og voksne. Udover produkter til soveværelset har Cocoon Company også udviklet tilbehør som betræk og lagner, der komplementerer deres hovedsortiment. Alle produkter er designet til at skabe en komfortabel og allergivenlig oplevelse for hele familien. Ved at kombinere naturlige materialer med høj kvalitet og et nordisk design søger Cocoon Company at gøre det lettere for forbrugerne at vælge produkter, der stemmer overens med en mere hensigtsmæssig måde at leve på. Virksomheden fortsætter med at udvikle løsninger, der passer til forbrugernes behov, og som gør en positiv forskel i hjemmet.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

117 Bewertungen

Alle Bewertungen

43 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har efter en trafikulykke valgt at…

Jeg har efter en trafikulykke valgt at invistere i kapok! Madrasser, topmadras der, puder og dyner

De madrasser er det bedste jeg har gjort for mig selv længe.
Jeg har ikke sovet så godt som jeg gør siden før jeg blev kørt ned, i november 2019. Det er helt vildt. Jeg er SÅ glad.
Og puden, den ligger lige præcis hvor den skal i forhold til at ligge godt og rart med min nakke og skuldre.

Jeg var fan af Cocoon Companys kapok før (min datter på 3 har ligget på deres madrasser og dyner siden hun blev født), men nu ELSKER ELSKER ELSKER det 🙏 Det har givet mig min søvn tilbage og støtter så godt at jeg selv på en dårlig dag kom op af sengen. Det er nyt.

Glæder mig rigtig meget til dynerne kommer (de var i restordre, men blev bestil hjem med det samme), kan jo nærmest ikke forestille mig at komme til at ligge bedre end nu. Men det ved jeg jo jeg kommer til.
Det er Fedt.

Mine varmeste anbefalinger af både kapok OG bestemt også Cocoon Company som bare er super søde at kommunikere med og top professionelle.

XOXO
Wicky-Kirstine

21. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionel og topklasse service.

Vi er i forvejen meget tilfredse med vores cocoon produkter. Denne trustpilot anmeldelse er dog dedikeret Martin Gervais Dahlmann, der på rekordtid besvarede en stribe spørgsmål vedrørende Kapok Madras til Juno Seng 62×108 + lagner hertil. De professionelle og saglige svar gjorde at jeg købte netop de anbefalede produkter.

Flot service. Det er ikke sidste gang jeg handler her.

16. Februar 2021

Købte stræklagner til lift

Købte stræklagner til lift, barnevogn og 2 senge i de rigtige mål og til en god pris, når det både er økologisk og bæredygtigt.

Vi fik dem leveret 2 dage efter bestilling, hurtigt og smertefrit.
Kan kun anbefale dem.

22. Jänner 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Puder kan ikke vaskes

Jeg var nødt til at vaske min datters pude kort efter køb og fulgte derfor vaskeanvisningen på puden. Puden blev total klumpet og fuldstændig ubrugelig. Jeg fik blot at vide, at jeg havde vasket den forkert- jeg skulle åbenbart ikke gøre som angivet på vaskeanvisningen..............
Jeg synes min egen pude er varm og knoldet at sove med.
Alt i alt på ingen måde et produkt jeg vil anbefale andre.

4. September 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I simply love their products

I simply love their products.

They also have a wonderful customer service, they are quick at replying, quick at helping. I was looking for a madras for our little one's bed-side-crib and it was sold out but they were really quick to help me. I had the best experience purchasing from them and they will be my first pick for future purchases, that is for sure.

I also want to support local companies that sell organic products and these guys are simply fantastic. Thank you for a great experience!

2. August 2020
COCOON COMPANY-Logo

Antwort von COCOON COMPANY

Hi Diana,

We are so glad to hear that you like our products. Thank you for your kind words!

Best regards
Team Cocoon Company

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Meget hård babymadras

Overordnet set elsker jeg konceptet omkring jer og brugen af kapok pga. dets gode egenskaber, men desværre er babymadrassen, vi købte, alt for hård. Den er nærmest hård som sten. Jeg har prøvet at tørretumble den i uendelig lang tid, i håb om at det ville hjælpe, men det gjorde det ikke.
Jeres (top)rullemadrasser er jeg dog glade for. De er af god kvalitet og forholdsvis bløde. De mister dog hurtigt deres blødhed, men dette kan en tur i tørretumbleren nogenlunde rette op på.

------------------------------
Respons til svaret fra CC:
Jeg forstår jeres udfordring ift. at der skal en vis mængde kapok i madrassen, så dens levetid forlænges, hvilket i sidste ende burde være et plus for mig som forbruger.
Der er dog et kæmpe dilemma i ovenstående. I skriver, at madrassen skal bruges for at blive blødere, men vil jeg som forbruger ikke have en (relativ) blød madras fra starten af til min nyfødte baby for at undgå fladt baghoved m.m.? Jeg har slået madrassen til plukfisk med mine bare næver, masseret den til den store guldmedalje og lagt mig oven på den for at prøve at gøre den blødere, men desværre har intet hjulpet. Jeg tvivler på, hvor meget en baby kan blødgøre madrassen, inden den bliver for lille.

Point taken med tørretumblingen, selvom jeg dog synes at det har hjulpet lidt.

21. August 2019
COCOON COMPANY-Logo

Antwort von COCOON COMPANY

Hej Rasmus,
Tusind tak for din feedback på vores produkt. En Kapok madras er en noget mere fast madras, sammenlignet med en almindelig skummadras. Fastheden skyldes at Kapok fiberen fra ny vil være meget oppustet grundet fiberens høje luftindhold. Det er også denne luftighed, som gør Kapok fiberen så god til at varmeregulere og ventilere luften omkring barnet. En del af denne oppustethed vil dog langsomt forsvinde efterhånden som produktet bliver brugt, og man vil derfor langsomt få en blødere og mere smidig madras. Den skal egentlig bare bruges :)
Det kan være svært at få madrassen til at blive blødere ved at putte den i tørretumbleren, da den varme luft fra tørretumbleren istedet vil få Kapok fiberen til at puste sig endnu mere op, hvilket gør madrassen endnu mere oppustet og derved mere fast. Jeg vil i stedet foreslå at man masserer/klemmer den lidt, evt. går lidt på den, for derved at slå lidt af luften ud af fiberen og gøre madrassen blødere. Grunden til at Kapok madrasser gerne skal være en smule mere faste i starten er for at sikre at madrassen ikke bliver hul i midten efterhånden som madrassen bliver brugt og fiberen mister lidt af sin luftighed. Vi gør det samme med vores Kapok dyner, hvor vi fylder lidt mere Kapok fiber i fra starten, for at sikre at dynen ikke bliver flad og hullet så snart den tages i brug, men at den i stedet kan holde mange år.

Jeg håber at det lille trick med at massere/klemme madrassen lidt hjælper med at gøre madrassen mere blød. Du kan læse mere om vedligeholdelse af Kapok produkter på vores hjemmeside www.kapokdyner.dk, og ellers er du altid meget velkommen til at kontakte os via mail og vores hjemmeside www.cocooncompany.dk.
Mange hilsener,
Martin fra Cocoon

super lækker kvalitet.

super lækker kvalitet.
Jeg har en datter som er meget varm når hun sover. Jeg blev derfor anbefalet at købe en kapok dyne. Valget faldt på Cocoon Company som laver rigtig mange ting i kapok. Jeg valgte også at købe en rullemadras og et lagen herfra. Det er super lækker kvalitet, deres lagner er bare så bløde at jeg ville ønske man kunne få dem til en dobbeltseng. Efter vi har fået kapok til hende, er hun ikke varm på samme måde når hun sover. Kapok er super god til både at holde hende varm samtidig med at det kan lede sveden væk. Jeg vil helt klart anbefale Kapok hvis man har varme børn der sveder meget når de sover. Jeg skal dog lige tilføje at jeg skal vende mig lidt til materialet, da det er anderledes end dun, men hun sagde intet til byttet fra dun til kapok :)

17. April 2018

Solid kundeservice

Cocoon Company er firmaet bag de anerkendte Kapok dyner. Jeg havde en uheldig oplevelse med et defekt produkt, som blev taget retur uden diskussion. Det var indehaveren selv, der håndterede sagen, og han var yderst sympatisk og forstående overfor problematikken.
Er firma med god solid kundeservice.

5. August 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr