Altid dejligt besøg, hvor vi i dag fik bøfsandvich med sovs, som er en af vore favoritter. God service og lækker grillmad. Kommer helt sikkert igen.
Det virker desværre ikke som om, de læser anmeldelserne herinde, jeg håber de gør. Men deres priser er ALT for høje og deres mad er langt under niveau efterhånden. Små pommes fritter, der ligner de sm... Mehr ansehen
15/2-23 Trist kedelig oplevelse, vi fortryder at have kørt på banjo’s vi bestilte en flæskestegshotdog, den var ok til prisen, men må ikke ligge forlænge på tallerknen for så bliver den slatten... Mehr ansehen
Købte dagens rat hos Banjo Grill, mørbra med championsovs m kartofler til 74 kr, skulke have det med hjem, fik det leveret i en brun papirspose, så det vil sige at made var lunken da jeg nåde hjem,... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Både og..
Det første jeg hæfter mig ved er, at priserne ligger noget over en almindelig grillbar. Det skal dog siges, at der kælet en del mere for råvarevalget end hos den lokale kineser, med standard pølser og papbøffer.
Så kulle man jo mene at det er ok, at priserne er lidt højere. Desværre satte de priserne op efter en større ombygning, uden at produkterne blev forbedrede. Det er vel ikke rimeligt, at man som kunde skal finansiere en ombygning, uden det kommer mig til gode?
Forretningen har en fint koncept, og der er masser af potentiale. Jeg brugte den som mit foretrukne fast food sted, inden jeg flyttede længere væk.
Efter jeg flyttede har jeg brugt den to gange, og er blevet skuffet og irriteret begge gange.
Første gang, da jeg havde sent fri, kørte jeg forbi og ville gerne have en kylling med pommes frites. De laver spydstegte kyllinger i stedet for dem i frituren, og det er lige en tand mere lækkert. De havde to tilbage da jeg bestilte af en lidt ung pige, der ikke havde helt styr på det. Hendes ligeledes lidt for unge kollega med lige så lidt styr på det, var kommet til at sælge to spydstegte kyllinger til en kunde lige efter mig.
Jeg var i godt humør og tænkte det skal de ikke have bøvl med, så jeg foreslog selv at de bare kunne lave en almindelig friturekylling fra frost til mig - jeg var sulten!
Så langt så godt! Da jeg kommer hjem og har glædet mig til at sætte tænderne i kyllingen efter den har forsødet køreturen med sin lækre duft, kan jeg konstatere at den stadig er frossen inde ved benene. ARGH! Det er hvad man får ud af at være flink.
Jeg har selv en baggrund i restaurationsbranchen, og er meget kritisk med at tingene skal være i orden - og grillkylling i friture er vel ikke raketvidenskab???
Der gik lang tid, hvor jeg var sur og fornærmet og bestilte min mad andre steder. Indtil for nylig, hvor jeg tænkte at det skulle have en chance. Jeg ringede og bestilte burgere og pommes frites til familien. Vi bryder os ikke om lunke rå agurker her i huset, så vi bestiller altid med syltede i stedet for rå agurker; "Der skal ikke rå agurker i burgerne, men du må gerne komme nogle syltede i i stedet" var min besked til den (måske nok meget unge pige der tog telefonen).
Om det var det lille "må gerne" komme syltede agurker i, der gjorde at jeg skulle spise en agurkeløs burger ved jeg ikke, men jeg forestiller mig at hun havde forstået det som "må gerne, behøver ikke" og så er det selvfølgelig min fejl...
Jeg vil gerne understrege, at det ikke er for virke nedladende, men jeg mener det må være ret simpelt at fremstille almindelig dansk grillmad. Når man så vælger at prissætte varerne, så det indikerer at man kan forvente en oplevelse lidt udover det sædvanlige har tingene også bare at være i orden. Bevares, der kan ske fejl, men ikke to gange i træk...
De to stjerne er givet for udvalget, og råvarerne.
De tre stjerner der ikke er givet er fordi prisen er for høj, maden ikke det man har bestilt og bør forvente, og betjeningen i samme åndedræt er ung og inkompetent.
Generelt rigtig godt
God mad og store portioner er kendetegnende for Banjos Grill. Desværre er Banjos blevet en kende dyr. Specielt efter opførelsen af en helt ny grill fik priserne en pænt nyk i vejret.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.